Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy férfi annyira zavarban...

Ha egy férfi annyira zavarban van, hogy az általa tetsző nőnek zavarában hátad fordít, és úgy tesz, mintha nem venné észre, amikor az közeledik. Mit vár? Hogy a nő oda fog menni?

Figyelt kérdés
Tetszenek egymásnak...

2013. dec. 5. 16:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kérdező már válaszoltam most így hirtelen nemtudom hányadikként de én írtam egy szép hosszút. Nos ha esetleg tetszik neked egy férfi és látod hogy félénk akkor adnod kell neki egy kis lökést hogy tényleg észrevegye hogy már nem kerülheti el a dolgot, régen én is kaptam egy ilyet annak köszönhettem hogy egy időre fel erősödtem és akkor már jó volt minden, bár most jelen pillanatban gyenge vagyok mint a harmat de ha tetszik neked menj oda hozzá nyugodtan.
2013. dec. 5. 17:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, félek a helyzettől, az hülyén néz ki, ha csak nézzük egymást és nem szólok hozzá, de ha hozzászólok, és pánikomba valami irtó nagy baromságot mondok, akkor már le is írt még ha azelőtt szimpatikus is voltam neki, jártam már így nem egyszer, sok tapasztalat kell, megfigyeltem, hogy közben a testemmel is tök értelmetlen jelzéseket adok, tipródok stb, ez egy ördögi kör
2013. dec. 5. 18:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Azt tegyük hozzá, hogy ha olyan jeleket adtál a srácnak, aminél m,ár csak az lehet egyértelműbb, hogy ráveted magad, akkor nem félénk, hanem nem tetszel neki/nem akar kapcsolatot/bizonytalan.
2013. dec. 5. 18:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha tényleg akarod őt, akkor ne sírdogálj, hanem amikor egyedül van, kapd el és ajánld fel neki a randit (vacsora, mozi, séta stb.)! Nyakatekert, női szemmel nem túl romantikus, de akkor is hatékonyabb, mint várni a csodát.
2013. dec. 5. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!