Szeretek egy lányt, de nem merem bevallani neki, de félek, hogy ha nem cselekszem, akkor még beleszeret egy barátomba, mit tegyek?
Üdv!
Arról lenne szó,hogy úgy hozta a sors,hogy közelebbről megismerkedtem egy lány osztálytársammal,és úgy beleszerettem,hogy a mai napig nem tudok semmi másra gondolni csak rá,ezt soha nem mondtam el senkinek,magamba tartottam,és 100%-ig biztos vagyok benne,hogy nem viselkedtem úgy,hogy bármi jelét is adtam volna,hogy többet szeretnék tőle,mint holmi barátság...
Nemrég azonban bemutattam egy barátomnak,és nem tudom,miért mindig velem csinálja ezt az élet,de eléggé egymásra tasláltak,és elég feltűnő,hogy valami kibontakozik lassan köztük,egyszerűen már azon gondolkozom,hogy megölömk magam,pedig tudom,hogy túl kéne magam tenni rajta,a lány nagyon rendes,aranyos lány,értelmes,és szinte az összes érdeklődési köre megegyezik az enyémmel,és egyszerűen jobban szeretem az életemnél,de soha nem mertem neki elmondani,mert féltem,vajon hogyan reagálna,vagy mit mondana nekem,elvégre még (lassan 18 évesen) barátnőm se volt soha,és ezt ő is jól tudja.
A haverom nagyon rendes srác,tudom,hogy ha esetleg úgy alakul,akkor nem fogja átverni,vagy bármi ilyesmi,nagyon udvariasan bánik a lányokkal,csak nem értem,hogy miért pont vele hozta össze a sors,azzal a lánnyal,akiért bármit megtennék,de még csak utalni se merek neki,hogy bármit érzek iránta...
A kérdés az lenne,hogy mégis hogyan tegyem rajta túl magam,ha a lány,akit szeretek,az egyik legjobb "barátommal" összejön?
Attól félek,hogy ha elmondom neki,mit érzek,akkor egyszerűen kinevet,és soha többé nem mernék lányokkal ismerkedni(ez történt még 7.-ben egy lánnyal,pedig így útólag rájöttem,hogy akkor nem is voltam szerelmes),és nem telne el nap,hogy nem bőgném el magam miatta,és nem utálnám magam,amiért ilyen nagy hülye voltam
17/f
7.ben a lányok még kislányok, abban a korban még az ovisok is empatikusabban fogadják a vallomást(legalábbis a többség). 17 évesen se biztos hogy annyira érett, de biztos hogy érettebb, és mint írtad, aranyos és értelmes, akkor mondd el neki!
Ha kinevet, akkor már nem is olyan értelmes és érzelmes, tehát akkor nem is abba a lányba szerettél bele.
Szerintem hívd félre, hogy kettesben legyetek és úgy mondd meg neki. Vagy ha nem megy akkor írj neki levelet x) Ha visszautasít, akkor is megpróbáltad! Sokkal rosszabb lesz, ha nem mondod el neki! Őrlődni fogsz örökké! Ha nem erre akarsz emlékezni a nyugdíjas otthonba :D, akkor tegyél valamit!
a 8-as szövegedre... én se voltam annyira jóban a tesómmal és elég sok mindent lesz-rtam. Nem érdekelt senki és semmi. És azon elmélkedtem, hogyha magamat mutatnám akkor eltaszítana mindenki. Na meg a világ értelme.. az állatok.. az emberek közötti kapcsolat. Ezt nevezik tinédzserkornak. Persze utólag már rájöttem, hogy a tesómat is nagyon szerettem :))) csak hát a tinikor. Nehogy azt hidd, hogy csak te vagy ilyen és te gondolkozol csak így. És mit lehet erre válaszolni? akkor mit csinálsz? csendben maradsz és végig nézed, ahogy a barátod és a lány összejönnek és előtted nyálaskodnak majd? az mivel lesz jobb?
na meg ha nem is jönnek össze, akkor jöhet egy másik srác, aki meg már összejön vele.
Ne legyél nyuszi, hogy titkolózol és csendben leszel! Ez nem vonzó tulajdonság... legyél határozott! esetleg amúgy még elmondhatod a haverodnak előtte, hogy mit érzel a lány iránt... hátha akkor ő is segít valahogy.
Egyébként mit szeretnél hallani tőlünk? Csak két megoldás van.
én még mindig nem értem, h ha normális a lány és értelmes és érzelmes és barátok vagytok, mi veszítenivalód van, ha bevallod, hogy érzel?
Azt írtad, h nem tudnál még X időt így eltölteni a közelében... Ez oké. De ha nem mondod el neki és összejön a sráccal és azt kell majd nézned, az mivel lesz jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!