Ha át akar jönni megnézni a hörcsögömet, akkor valójában rám kíváncsi, ugye?
Van egy nagyon aranyos hörcsögöm, és pár hónapja megismertem egy srácot (közös társaság miatt), aki szereti az állatokat. :) Megtudta,h van egy hörcsögöm,és kérte,h mutassak róla képet. Azóta többször is mondta,h nagyon aranyos,és rám írt facebookon,hogy majd megnézhetné-e valamikor (az egyik közös ismerősünkkel jönne el). Nekem bejön a srác,de úgy tudtam,h ő más csajnál próbálkozgat. De nem vagyok neki akkor közömbös,ugye? Hisz 80 km-t utazna a hörcsögöm miatt?! :D Természetesen felajánlom nekik,h aludjanak nálam,és másnap megmutatom a várost. Hogy intézzem el,h sokat legyünk kettesben? Az a baj,h a közös ismerősünk kicsit rám van kattanva,úgyhogy ha pl megkérném hogy valamelyikük segítsen kaját készíteni,biztos ő (is) jönne :/
19/L
"Hogy intézzem el,h sokat legyünk kettesben"
addig küldd ki a hörcsögöt a szobából
Biztosan miattad megy el lehet a másik csaj csak kamu duma volt hogy ne vedd nyomulásnak, vagy csak egy apró indok hogy miért menjen át hozzád.
Hidd el tetszel neki, ha csak tényleg a hörcsögöd miatt megy át akkor ott gond van :) De szerintem 99% az esélye hogy téged akar látni, és biztosan veled szeretne lenni egy kicsit :)
ja, nyilván a sz*aros hörcsög miatt utazik 80km-ert! ekkora logikai kapacitással minimum agysebésznek kell lenned :D
ha rád van kattanva a másik srác akkor elég ciki lesz a dolog, mert szerintem nem fogja venni a lapot, hogy ő a pótkerék... esetleg egy édeshármas?
ha ő komolyan hajt egy másik lányra, akkor a közös ismerősötöknek egyengeti a terepet...
Vagy tényleg a hörcsög érdekli :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!