Mit tegyek? Tetszem neki?
Figyelt kérdés
Egyik nap arra lettem figyelmes, hogy az a fiú akiről én mindig azt gondoltam hogy nagyon helyes srác de biztos tőlem soha nem akar semmit, a buszon keresztbe háttal ült nekem és mindig oldalra fordította a fejét hogy a látóterébe legyek a végén szószerint már felém fordult es folyamatosan nézett én persze olyan vagyok hogy nem merek oda/ visszanézni mert gondolom én hogy biztos nem azért néz. Már megszokássá vált hogy mindigelsétál ugy a házunk előtt hogy teljesen benéz , amikor meg utána sétálok foltamatosan hátra néz...amikor szembe sétál velem egyenesen a szemembe néz ( az utcánkba lakik, de soha nem voltunk/vagyunk köszönő viszonyba)Ennek már legalább 3 hónapja hogy először észrevettem hogy taln van valami ebbe a "nézésbe" vettem is magamon a bátorságot éás bejelöltem () tudtam hogy van barátnője, de gondoltam már egyáltalán nem olyan a kapcsolatuk mert tudom a nevét és allandóan nézem az adatlapját és látom hol ismerősök hol nerm hol utálkozó kommentek a képek alatt vaalamikor majd megeszik egymást és olyankor egy világ omlik össze bennem) szóval bejelöltem...vissza is igazolt utána talán negyedórára kitörölt...azt gondoltam biztos látott valamit azt adatlapomon ami nem tetszik neki de nem...utána is nagyon is nézett konkrétan hülyét csinát magából mert bebújt a bokorba és ott megvárt engem amég mellé érek, de még nem sazólt hozzám azóta is néz el jár a ház előtt ugy hogy teljesen benéz és fogalmam sincsen hogy akkor mi van, mit tegyek, főleg hogy mi van a barátnője és közte( ő és a barátnője már majdnem 3 éve együtt vannak)2013. dec. 4. 16:07
11/13 Költőnő? válasza:
19 éves. nagykorú. Ne viselkedjen hülyegyerek módjára.
12/13 A kérdező kommentje:
Amugy ebbe tenyleg igazad van :) es koszi a valaszaidat de akkor szarintetek en mit tegyek es egyaltalan tetszem neki?
2013. dec. 6. 17:01
13/13 Költőnő? válasza:
hát ha ilyen hülyegyerek, ez még tényleg fontos?
am lehet, h igen, de nekem volt ilyen hódolóm kiskoromban: mondhatom, inkább átok, mint áldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!