Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem tetszem neki, ugye?

Nem tetszem neki, ugye?

Figyelt kérdés

1-2 hónapja megismerkedtem egy fiúval, de nem tudom hova tenni a viselkedését.

Személyesen barátságos, nyitott, keresi a társaságomat. Valahogy megtalált facebookon is, de ott mintha nem is léteznék, ha írok neki vagy válaszol vagy nem. Ő csak 1x írt rám amíg én 5-6x... Nem nem a facebookon élem az életem, de a személyes találkozókon nem tudunk kettesben beszélgetni, itt jobban megismerhetnénk egymást, vagy ha nem érdeklem, akkor személyesen miért keresi a társaságom? Már kipróbáltam, úgy tettem, mintha nem venném észre, minden rezdülésemet figyelte, hogy köszönhessen, azzal a széles mosolyával.

A gond az, hogy több apróságért is megdicsértem, lehet nyomulásnak vette. Pedig nekem csak ilyen a természetem...

2013. dec. 2. 01:03
 1/10 anonim ***** válasza:

ne FB-on irj neki ird azt neki h tali ma indulok hozzád 5 re ott vagyok jo? puszi

aztán filmeztek és kivered neki.

onnantól megnyerted maagdnak.

ilyen egyszerű nem kell dumálni annyit én se szeretem.

19/f

2013. dec. 2. 01:09
 2/10 A kérdező kommentje:

Ha ki akarnám neki verni így hirtelen, már rég belöktem volna egy női mosdóba...

Szeretnék vele ismerkedni de így nem könnyű. Megbeszéltük, hogy elmegyünk bulizni, azt hittem, hogy alap, hogy pár órát eltöltsünk kettesben, mielőtt elindulnék vele az éjszakába.

2013. dec. 2. 01:16
 3/10 anonim ***** válasza:
10%

Menj aludni! Álmodban fogsz látni egy erdőt. Menj előre,míg meg nem látsz egy rókát!Ez a róka elvezet egy öregasszonyhoz.Ez az öregasszony egy bölcs,aki azt tanácsolja majd,hogy menj északra. Fogsz ott látni egy óriást,de vigyázz! Ha a észrevesz nyomban jéggé fagysz! Csendesen menj be a házába! Amíg el nem érsz a szobájába ismételd az itt feltett kérdésed! A szobában megleled a választ a kérdésedre.

Sok sikert a veszélyes úthoz!

Vagy egyszerűen kérdezd meg,hogy miért nincs kedve írkálni neked!

2013. dec. 2. 01:17
 4/10 A kérdező kommentje:
OFF: Magyarázzátok meg nekem, hogy ha nem tudtok egy normális választ kicsikarni magatokból (csak, hogy értsétek itt van rögtön 2 példa is: nem, nem tetszel neki/de, tetszel neki valószínűleg), akkor mért hülyéskedtek. Ha vicces válaszok érkeznének, még azt is mondanám, hogy feldobtátok az estém, de ezeknek a válaszoknak olyan izzadság szaga van, hogy ha meg lehetne, megfürdetném a laptopom.
2013. dec. 2. 01:25
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Honnan a telibevert pinádból tudjam a választ?
2013. dec. 2. 01:30
 6/10 A kérdező kommentje:

Nem kértem, hogy halászd elő a jósgömböt, leírtam egy helyzetet, mint kívülálló csak másképp látod a helyzetet, mint én aki benne vagyok. Ha pedig nem tudod a választ, minek írsz? :)

Nem tudtam, hogy a gyakorikérdéseken már bűn feltenni egy kérdést...

2013. dec. 2. 01:34
 7/10 anonim ***** válasza:
20%
A szád nem csak "arra" való! Kérdezd meg!
2013. dec. 2. 01:36
 8/10 A kérdező kommentje:

Már azt se dönthetem el mire használjam a számat? :D

Ha tanácsot, vagy bátorítást akartam volna, nem ezt a kérdést teszem fel, hanem pl. a "hogyan tudjam meg, hogy tetszem-e neki?" kezdetűt. Ha nem tetszem, nem így akarok kezdeni egy barátságot, ha meg tetszem, akkor azt nem kicsikarni akarom belőle, hanem kivárni amíg ő szedi össze a bátorságát.

Miért fáj ennyire neked, hogy mások véleménye érdekel?

Csak kis támpontot akartam, hogy-hogy nyissak felé.

De feszültnek tűnsz, akarsz a problémáidról beszélni?

2013. dec. 2. 01:42
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Igen,akarok!
2013. dec. 2. 01:45
 10/10 A kérdező kommentje:

Akkor ott a privát levél küldése. Erre való, hogy ne a kérdést offoljuk szét, hanem megbeszélhessük a nézeteltérést a "színfalak" mögött. Ha a kérdésemmel bármilyen gondod van, kérlek ott írj, úgyszintén, ha beszélgetős kedvedben vagy, bármikor szívesen olvasom a leveled. :)

De kérlek az ide írogatást fejezd be, illetve ezt az itt-ott kissé alpári modorodat is vetkőzd le, mert bicskanyitogató.

2013. dec. 2. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!