Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek tetszem neki,...

Szerintetek tetszem neki, vagy csak kuloncnek lat?

Figyelt kérdés
van egy srac, aki csak velem szemben zarkozott. lehet csak utal amugy. tenyleg, tipikusan az az ember, aki mindenkivel elsztorizgat, nekem meg meg koszonni is alig bir. erdekes, vicces es rohadt idegesito egyben. nem azt mondom, hogy tetszik vagy barmi, csak jo lenne megismerni, viszont ha 2 mondat utan idegesen tovabb all, ez joforman lehetetlen. probaltam online dumalgatni vele, de szinten kudarc, amellett meg folyton bamul, felkapja a fejet ha rolam van szo, figyel, amikor masokkal beszelek, meg parszor odajott, de akkor is max 20 masodpercig birta a kozelemben. lehet budos vagyok? :d koszi a segitseget L/19
2013. dec. 1. 16:01
 1/3 A kérdező kommentje:
mielott elfelejtem, a kuloncsegem az oltozkodesembol es beszedstilusombol fakad :)
2013. dec. 1. 16:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Vannak ilyenek.. velem is megesett már csak fordított helyzetben, mert én vagyok a srác és egy lány csinálta ezt velem :D

Hozzászóltam, alig-alig válaszolt, többiekkel meg tök jól elröhögcsélt.

Egy idő után meguntam és rákérdeztem, h van -e velem valami baja és hát annyit mondott erre, h nem nincs semmi baja csak rossz kedve van mostanában (csak velem szembe persze...)és különben is mi baja lenne velem, semmi rosszat nem tettem ellene.

Mindegy én ennyiben hagytam a dolgot, ha erre nem tud egyenes választ adni akkor nem érdekel tovább.

Persze nem lerohantam, h mi az anyád bajod van velem ?:D Szépen felvázoltam, h úgy látom h nem nagyon bír engem stb.. mi ennek az oka.

Így esetleg Te is rákérdezhetsz, hátha sikeresebb leszel.

Egyébként ahogy leírod esélyes, h tetszel neki aztán azért van zavarban, ha veled kell beszélnie.

25f

2013. dec. 1. 16:11
 3/3 Költőnő? ***** válasza:
velem exem volt ilyen a társaságunkban :) Mkivel jól elvolt, ha én kérdeztem vmit, csak csend. Azt hittem, csak a csapatdinamika miatt nem mutatja ki h utál, de ugyanakkor meg bnőm mondta, h amikor programszervezés van, mindig a lelkére kötötte, h nekem is szóljon. Aztán egyszer kettesben voltunk kénytelenek kimozdulni és megtört a jég. Még aznap este összejöttünk. Mondjuk azóta sajnos már vége lett :(
2013. dec. 3. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!