Szerintetek sem tetszem neki, pusztán csak kedves velem?!
Figyelt kérdés
Van egy fiú a munkahelyemen. Abszolut nem az esetem, mégis amikor először megpillantottam rögtön szimpatikus volt, és amikor először rámmosolygott rögtön levett a lábamról. Amikor találkozunk, mindig nagyon közvetlen, mosolyog, beszélgetünk, de ahogy észre vettem mással is ilyen. Facen én kezdeményeztem a beszélgetést, egy ideig lelkesen válaszolgatott mostanában már nem annyira. Magától meg sosem írt rám.
Köszönöm a véleményeteket.
2013. nov. 24. 15:27
1/1 anonim válasza:
Ha mással is ilyen akkor valószínű ilyen a természete. De ettől függetlenül előfordulhat,hogy tetszel neki. Valahogy ki kéne deríteni. Ebben sajnos nem segíthetek ,mert én is pont ilyen helyzetben vagyok .Szóval ebben a részben nekem is segíthetne vki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!