Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miert nem tetszem senkinek es...

Miert nem tetszem senkinek es miert nem kezdemenyeznek? 16/L

Figyelt kérdés
Atlagos 16 eves lany vagyok, es egyszeruen senkinek sem tetszem. Meg az ugymond nyomibbak sem probalkoznak be nalam, senki. Pedig mindenki mondja, hogy szep vagyok es a meg nalam sokkal csunyabbaknak is van baratjuk.

2013. dec. 4. 13:21
1 2
 11/19 Pretty_Fighter ***** válasza:
Te is kezdeményezhetsz ám..:):)
2013. dec. 4. 13:33
 12/19 A kérdező kommentje:
Jo, de hogyan? Ha peldaul a suliba egy tok ismeretlen srachoz oda megyek teljesen hulyenek fog nezni.. foleg, ha a haverjaival van.
2013. dec. 4. 13:35
 13/19 anonim ***** válasza:

szépen belenézel a szemébe. Jó mélyen.

Aztán legközelebb megkínálod a csokidból. Nem neki viszel egyet, hanem adsz a tiedből.

Utána már ő fog feléd közeledni, ha tetszel neki. Ha nem, akkor meg nem.

Nem nagy ügy, keresel másikat.

Ez persze csak egy példa, a lényeg, h ne parázz, nem történhet semmi cikis dolog. Max azt mondja, h nem. :)

:)

2013. dec. 4. 13:40
 14/19 anonim ***** válasza:

Csak annyit kell elérned, hogy felfigyeljen rád, tégy úgy mintha nem lenne veszteni valód, legyél közvetlen, kedves és vidám mindenkivel akkor majd látni fogja, hogy "nézd már milyen cuki lány".

Ha pedig elkezdesz beszélgetsz vele akkor ne az igényeidet sorold neki és minden rendben lesz.

2013. dec. 4. 14:01
 15/19 anonim ***** válasza:

Hova valósi vagy?

Ha már ide írtál, esetleg ismerkedhetnénk...:)

18/F

2013. dec. 4. 14:12
 16/19 GentLnazi ***** válasza:

Mondjuk én nem venném le ebből a csokisbol,meg vissza is utasitanám(köszi nem kérek),annk ellenére h szeretem a csoki,mert milyen az h feleszem a csokiját xD

Szerintem menj oda és kérdez meg hogy mit csinál a hétvégén,lehetőleg amikor egyedül van

2013. dec. 4. 14:16
 17/19 anonim válasza:

Menj el a barátnőiddel szórakozni, suli után/hétvégén csak beülni valahová beszélgetni, vagy egy parkba sétálni, ahol sok fiatal van...

Így akár több embert is megismerhetsz, és a fiúk is bátrabban kezdeményeznek ilyen helyzetekben.

Sok sikert!

2013. dec. 4. 17:23
 18/19 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy bekébzelt vagy és ez taszitja a fiukat.
2013. dec. 5. 13:36
 19/19 A kérdező kommentje:
Na bekepzelt, pont hogy nem vagyok, sot inkabb visszahuzodobb.
2013. dec. 5. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!