Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért alszik most mindenki?...

Miért alszik most mindenki? Egy darab ember nincs fb-n, se máshol.

Figyelt kérdés

2013. dec. 4. 02:04
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Akkor is törölni fogják ezt ha nem állunk neki írogatni,mivel köze sincs semmihez,még ha van is értelme akkor sincs így utólag nézve.
2013. dec. 4. 02:20
 12/30 GentLnazi ***** válasza:
Igen,azzal csak arra celoztam hogy igy nem lesz partnered,meg ha írtál vagy 80sort es pont törlik az is kellemetlen lehet
2013. dec. 4. 02:25
 13/30 anonim ***** válasza:
Dobjatok fel valamilyen témát,mert borzalmas ez az álmatlanság :D
2013. dec. 4. 02:26
 14/30 GentLnazi ***** válasza:
"Magyarország helyezete az etnikumokkal"
2013. dec. 4. 02:28
 15/30 A kérdező kommentje:

Hmm amikor megyek a keleti pályaudvar mellett, jobb oldalról ezt hallani: cigi cigi cigi cigi cigi

Én 2 éve járok arra minden héten többször,de ugyanazokat látom kéregetni,és ácsorogni a fal mellett.Éjjel-nappal!Mindig ott vannak.

2013. dec. 4. 02:34
 16/30 anonim ***** válasza:
Legutóbb,amikor Pesten jártam,akkor engem is betaláltak a "cigisek",méghozzá hányan... fényes nappal féltem a keleti előtt,és úgy szorítottam magamhoz a táskámat,mint még soha. Kiráz ettől a hideg.
2013. dec. 4. 02:38
 17/30 A kérdező kommentje:

Engem régebben az összes ilyen megtalált,százast meg cigit kéregetők mentek sorban mindenkin,aki éppen ott állt.

Mióta kicsit keményebben nézek ki azóta mindenkihez odamennek rajtam kívül,még ha 20 perce állok is ott,akkor is kihagynak :D

2013. dec. 4. 02:44
 18/30 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
Én is itt vagyok, Svédország jelentkezik.
2013. dec. 4. 02:46
 19/30 anonim ***** válasza:
Háhh :D Én nő vagyok,tehát annyira nem megy ez a keményen nézés,de legközelebb biztos felkészülök az ilyen atrocitásokra. :D (Nem,attól,hogy nő vagyok,nem kérek privát üzeneteket,tele szexuális tartalommal,amiben bárki részletezi,mit tenne velem!Köszönöm. :D)
2013. dec. 4. 02:50
 20/30 anonim ***** válasza:
pedig mit tennék veled
2013. dec. 4. 02:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!