Mennyire perverz? Mennyire legyek óvatos?
Attól függetlenül, hogy tényleg van ilyen, az általánosítás miatt sok ember alapból esélytelenül indul a társkeresőkön.
A leírtak alapján nekem is az a véleményem egyébként, hogy lyukra játszik. Én ajánlom a személyes találkát egyébként ennek kiszűrésére. Soha nem értettem ezt a végtelen online trécseléseket. De személyesen ne add ki magad, ha kibír 4-5-5 randit úgy, hogy maximum csók van kiderül, hogy komoly-e, mert ha nem korán meg fogja unni a teperést.
Amíg neten keresztül perverzkedsz és nem tud Rólad túl sok mindent, addig oké. De ha találkoztok, készülj fel, hogy össztűz alá vesz, addig nem tágít (micsoda szójáték!:D), amíg le nem fektetett, utána pedig angolosan távozik. (Aki első beszélgetés alatt felhozza a szexet, az egyébként se akar semmi komolyat.)
Szűzként, 18 évesen ne a szexről beszélgess, hanem alakíts ki egy normális párkapcsolatot egy olyan férfival, akit vonzónak találsz és szeretsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!