Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyire perverz? Mennyire...

Melanie18 kérdése:

Mennyire perverz? Mennyire legyek óvatos?

Figyelt kérdés
Társkeresőn ismerkedtem össze vele, de már rögtön az első beszélgetésnél felmerült a szex. Ráadásul én még szűz is vagyok, így kicsit ódzkodom az elsőtől, és nem azért mert nem akarom. Azóta már jó párszor beszéltünk de valahogy mindig az a vége a beszélgetéseknek, hogy a szex a téma, ráadásul igencsak pikáns megjegyzéseket tesz, hogy mit tenne velem, vagy hogy "milyen állapotba hoztam". Mennyire kell óvatosnak lennem, hogy perverz-e? Vagy ez már megszokott beszélgetés témának számít társkeresőkön?

2013. dec. 4. 00:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem perverz, de ő csak egyszerűen a szexre megy. Ha megleszel neki dob és kész.
2013. dec. 4. 07:12
 12/15 anonim ***** válasza:

Attól függetlenül, hogy tényleg van ilyen, az általánosítás miatt sok ember alapból esélytelenül indul a társkeresőkön.

A leírtak alapján nekem is az a véleményem egyébként, hogy lyukra játszik. Én ajánlom a személyes találkát egyébként ennek kiszűrésére. Soha nem értettem ezt a végtelen online trécseléseket. De személyesen ne add ki magad, ha kibír 4-5-5 randit úgy, hogy maximum csók van kiderül, hogy komoly-e, mert ha nem korán meg fogja unni a teperést.

2013. dec. 4. 08:03
 13/15 anonim ***** válasza:
nem perverz, hanem kanos, fiatal tinédzser. Ennyi. De amúgy vigyázz vele, azért egy rendes srác nem ilyenkről beszél olyannal akit nem csak megfektetni akar.
2013. dec. 4. 11:31
 14/15 anonim ***** válasza:

Amíg neten keresztül perverzkedsz és nem tud Rólad túl sok mindent, addig oké. De ha találkoztok, készülj fel, hogy össztűz alá vesz, addig nem tágít (micsoda szójáték!:D), amíg le nem fektetett, utána pedig angolosan távozik. (Aki első beszélgetés alatt felhozza a szexet, az egyébként se akar semmi komolyat.)

Szűzként, 18 évesen ne a szexről beszélgess, hanem alakíts ki egy normális párkapcsolatot egy olyan férfival, akit vonzónak találsz és szeretsz!

2013. dec. 4. 13:37
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a segítő válaszokat, közben nekem is kiderült egy két dolog. Az egyik válaszolónak üzenem, hogy még csak nem is tinédzser az illető, mert 25 éves, szóval már túl van ezen a koron ;) Aki szerint pedig egyszerű a gondolkodásom a "szakállas perverz" megjegyzés miatt, olvasson több vicclap.hu-t és venni fogja a poént ;)
2013. dec. 6. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!