Hogyan legyek bátrabb? Milyen dumával nyissak? Túl sokáig várok? Nagyon meg akarok változni, normális kérnék szépen.
Figyelt kérdés
-Az a baj,hogy hiába tetszem a lányoknak,meg szemeznek velem,utólag megtudtam,hogy bejöttem nekik.
-Mivel nem megyek oda,mással jönnek össze
-Három ilyen eset volt egy év alatt,ráadásul fullos bomba lányok,akikre persze lecsapott más
-Voltak már barátnőim,de azokkal buliban jöttem össze,de az más szitu tudjátok,mint direktben odamenni nappal.
2013. dec. 1. 16:19
1/3 anonim válasza:
menj oda hozzá, mondva, hogy nincs vesztenivalód
2/3 Tarnolf válasza:
Hasonló helyzetben vagyok, csak nekem az a bajom, hogy nem vagyok egy nagy dumás. Nincs mit tenni le kell dobni ezt a "félénk" maszkot, oda kell menni és kész.
Ja még annyi, hogy ne kezdj fullos bigével. Mindenki ráhajt, meg ilyenek. Persze, ha ismered, milyen lelkileg (pl. hűséges, kedves, stb...) akkor nincs akadály.
3/3 anonim válasza:
rögtön hivd el randira, és kérd el a számát is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!