Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne legyek perverz? 17L
Mindig arról fantáziálok, hogy amikor felöltözöm, a szomszédból vagy az utcáról kukkolnak. De sajnos csak idős bácsik és nénik laknak errefelé, az utcán meg alig sétál el 1-2 ember a nap folyamán, azok sem látnak be. :(
Hogyan szokhatnék le erről a fantáziálgatásról? Már direkt tárva nyitott ablak előtt öltözködöm...
17L
ááá nem kell leszokni róla:D Csak mond meg nekem hogy hol laksz és akkor kiélheted a perverz vágyadatxD
21/F
livecam :D
én megnézlek szívesen :P
nyugi ez természetes meg akarod mutatni hogy felnőtt vagy... miután meglátnak 3 kimenetel van elszégyelli magát, és bámul
,minden nap arra megy el és bámul,perverz elmebetegek esetén rádront meghág aztán jó esetben ott hagy ... , és nagyon 1x ű leszokni róla szerezz magadnak 1 pasit az majd arcon csap ha mutogatod magad illetéktelenek nek :D
Sokan érdeklődnek, Pest megyében lakom! :D
Főleg azért akarok leszokni, mert egyrészt elég ribancos viselkedésre vall az ilyen, másrészt kövér vagyok, és az ilyen testet nem illik mutogatni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!