Más csúnya fiúnak is ilyen pofon egyszerű lányokról meztelen vagy fehérneműs képeket szereznie? Miért adtják, ha csúnya fiú vagyok?
Figyelt kérdés
Még szexchatelni is szoktak velem, pedig a való életben egy lány sem jelez, hogy kellenék neki, sőt nem egyszer mondták már, hogy ronda vagyok és nagy orrom van és kopjak le. Mégis neten olyan egyszerű levetkőztetni a lányokat, hogy csak nézek, hogy ez most miért ilyen könnyű nekem, ha dugni senki sem akart még velem igazából?2013. dec. 3. 22:18
1/10 anonim válasza:
Mert szexchaten biztos nem látszik a fejed...
2/10 anonim válasza:
Mert kamu képeket adnak meg, szexcsetnél pedig 50% az esélye, hogy egy férfi ül a másik oldalon.
3/10 anonim válasza:
Magamutogatás. Persze hogy egyszerű, főleg a naiv kislányokat :)
5/10 A kérdező kommentje:
Nem kamuk, összesen jó, ha kétszer fogtam ki kamuképeeket küldözgetőst, de az könnyen lebukik, mert leszoktam ellenőrízni neten, hogy vajon nem-e leszdett képről van szó, igaz amúgy is elég könnyen lehet látni, hogy ki a gynús és ki a valós, csak a hülye nem veszi az ilyen alapdolgokat észre.
2013. dec. 3. 22:26
6/10 anonim válasza:
igazad is lehet. nem tudhatom: nem nézek ki rosszul és nem kérek ilyen képet
élőben kiderül, ruhás-alakos fotó nekem elég
7/10 anonim válasza:
mert a valóságban ők is olyan rondák, h nem kellenek senkinek.
Nem minden lány vetkőzik le a neten, tegyük hozzá.
8/10 anonim válasza:
Azért mutatják, hogy lásd: te ilyet a büdös életben nem fogsz kapni.
9/10 anonim válasza:
Volt csúnya, dagadt is, de szokott szép, karcsú is lenni.
10/10 anonim válasza:
Lehet olyan kódbéli módosításokat végezni a képeken, hogy a Google képkereső ne találjon rá a többi verziójára.
Szóval jó pasizást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!