A csúnya fiúk miért udvarolgatnak bátrabban?
Figyelt kérdés
A jó pasik kb soha sem udvarolnak, a csúnyábbak meg kb mindig. A munkahelyemen is 2-3 mindig célozgat, meg kedveskedik nekem stb. De mind a 3 elég csúnyácska.
Miért van ez?
2013. dec. 1. 21:28
1/7 anonim válasza:
Azért mert te is csúnya vagy!:D A jó pasik meg nem félénkek, hanem nem kellesz nekik.
2/7 anonim válasza:
Mert nekik nincs veszteni valójuk. A nagy számok törvényei szerint élnek.
4/7 anonim válasza:
Senki nem tudhatja, hogy kinek milyen az ízlése. És igen, a nagy számok alapján előbb vagy utóbb, be kell, hogy jöjjön valaki.
Őszintén szólva én sem értem meg a feleségemet, hogy a fene tetszett meg rajtam neki! :)
5/7 moonlightsentinel válasza:
A jó pasiknak nincs szükségük arra, hogy "udvarolgassanak", az meghagyják a lúzereknek :D
6/7 anonim válasza:
Én csúnya, ráadásul alacsony fiú is vagyok és haveromék folyton azzal piszkálnak, hogy menjek már oda a lányokhoz, de én csak nem megyek, annyira nem látom értelmét és félek is, hogy kicsúfolnak a lányok.
7/7 anonim válasza:
Mert tudják, hogy (mint a példa is mutatja) eleve hátrányból indulnak és eleve semmi esélyük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!