Miért van a "csúnya", sikertelen srácoknak ennyi igényük?
Igazából ők fikázzák a nőket, hogy mennyi igényünk van, meg, hogy a hercegre várunk, felszínes szemetek vagyunk...stb. stb. mindenki ismeri már ezt a filmet.
Ők pedig elvárják, hogy egy lány
- átírja az ízlését, és ne azzal kezdjen, aki szexuálisan is vonzó neki
- szeretetszolgálat módjára "adjon esélyt" szerencsétleneknek, akik semmit nem mozgatnak meg benne
- viseljék el, hogy a pasi egy üres életű semmirekellő munkanélküli (az teljesen oké elvárás, hogy ne nézzék a nők ferde szemmel azt, aki nem gazdag; vagy éppen ideiglenesen nincs munkája de keres, tesz magáért; meg, hogy ne legyen alapelvárás a kocsi ==> de némelyik csávó már azért megszól egy nőt, mert nem akarja eltartani a férfit)
- éljen azzal a lehetőséggel, ami ezeknek a szegény páráknak nem adatik meg: bármikor kaphat szexet => így ne utasítja vissza az adott kiéhezett kant, mert az szexet akar, és ez jaj de igazságtalan
- akarjon ismermerkedni bárhol (szórakozóhely, utca...stb.), mert ha nem, akkor zárkózott, rideg, nagyképű k.urva :D
- ne merészeljen visszautasítani senkit (ha határozott, akkor bunkó, ha nem finomkodik, akkor hiteget)
- lehetőség szerint legyen szűz, mert aki volt már pár emberrel, akkor jön az, hogy egy koszos ribbanc
.
.
.
stb.
(ezeket nem én találtam ki, hanem mindegyik preferenciával találkoztam már többször is az életem során)
Mert gondolom Te egy "arcom delon testem stallone" jellegű Johny Bravo jellemű valaki vagy :)"kockáshas hú há hú"
Olyan, hogy "csúnya" nincsen. Mindenki szép sokak szemében. De minek "szépnek" lenni sokak szemében? Elég ha egy lánynak tetszik az ember és neki is a lány. Ezenkívül mi kell még? Semmi.
Akik itt sírnak azoknak semmilyen elképzelése nincsen arról, hogy ki kell nekik... Olyan csajok után vágyódnak akik lehet "szépek" de belsőre üresek. Különben is az ember azt látja szépnek akit szeret. Persze ideálja mindenkinek van - és senkinek nem egy alacsony patkány-alkatú kis figura lesz - de ha beleszeret egy lány akkor neki ő lesz a legszebb.
Amúgy sem a külső a lényeg, hanem az érzelmek és a gondolatvilág.
5-ös sztem nem pasi a kérdező...
Kérdező amúgy azt kifelejtetted az igények közül, h a csaj mindezek mellett legyen egy széparcú, jótestű, dögös szexistennő, aki amúgy imád a konyhában tüsténkedni :))
"Igazából ők fikázzák a nőket, hogy mennyi igényünk van"
Nem azért, mert mennyi igényetek van. Végülis mindenki optimalizálni akarja a lehetőségeit. A nőknek azért kell a Lamborghini, mert nehogymá' csak nyáron menjen nyaralni a papamacicval, hanem telelni is egy kicsit.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Lényegében ez arról szól, hogy a nők optimalizálják a lehetőségeiket a boldogulásra. Ezzel semmi gond nincs. A gond ott van, hogy jön a demagóg, álszent duma, ami itt az #5-ösnél is megjelenik, hogy "jaj, nem számít a külső", meg "a szegény, pénz nélküli pasi is jó" stb. Ez a bicskanyitogató, nem az igények.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!