Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van a "csúnya", sikertel...

Miért van a "csúnya", sikertelen srácoknak ennyi igényük?

Figyelt kérdés

Igazából ők fikázzák a nőket, hogy mennyi igényünk van, meg, hogy a hercegre várunk, felszínes szemetek vagyunk...stb. stb. mindenki ismeri már ezt a filmet.

Ők pedig elvárják, hogy egy lány

- átírja az ízlését, és ne azzal kezdjen, aki szexuálisan is vonzó neki

- szeretetszolgálat módjára "adjon esélyt" szerencsétleneknek, akik semmit nem mozgatnak meg benne

- viseljék el, hogy a pasi egy üres életű semmirekellő munkanélküli (az teljesen oké elvárás, hogy ne nézzék a nők ferde szemmel azt, aki nem gazdag; vagy éppen ideiglenesen nincs munkája de keres, tesz magáért; meg, hogy ne legyen alapelvárás a kocsi ==> de némelyik csávó már azért megszól egy nőt, mert nem akarja eltartani a férfit)

- éljen azzal a lehetőséggel, ami ezeknek a szegény páráknak nem adatik meg: bármikor kaphat szexet => így ne utasítja vissza az adott kiéhezett kant, mert az szexet akar, és ez jaj de igazságtalan

- akarjon ismermerkedni bárhol (szórakozóhely, utca...stb.), mert ha nem, akkor zárkózott, rideg, nagyképű k.urva :D

- ne merészeljen visszautasítani senkit (ha határozott, akkor bunkó, ha nem finomkodik, akkor hiteget)

- lehetőség szerint legyen szűz, mert aki volt már pár emberrel, akkor jön az, hogy egy koszos ribbanc

.

.

.

stb.

(ezeket nem én találtam ki, hanem mindegyik preferenciával találkoztam már többször is az életem során)

2013. nov. 28. 18:59
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Akkor nyitogasd csak a bicskádat, miközben én boldog vagyok egy saját kereset nélküli egyetemista sráccal! :D

Pénzt én is tudok keresni, én is tudok kocsit venni, full nem érdekel, hogy kinek mennyi pénze van. Csak egyet várok el: Ne legyen unintelligens, érdektelen semmirekellő. Ilyen pedig az is lehet, akinek apucitól örökölt menő vállalkozása van, és az ölébe hullik a pénz, sőt még a bőre alá is.

Évek óta nem voltam nyaralni, nemhogy telelni.

A külső pedig számít, de nem úgy, ahogy itt az oldalon lévő selejtek hangoztatják. Nem minden csajnak kell kigyúrt, "menő", felnyírt sérós, szolis páwa. És nem azért mert rendes vagyok, és lemondok róluk, kompromisszumot kötök, hanem egyszerűen nem tetszenek. Ha tetszenének, akkor rájuk mennék.

Ennyit erről.

2013. nov. 28. 20:33
 12/16 anonim ***** válasza:
Igen, ez a te korosztályod. 30 felé már nem lenne jó a "kereset nélküli" srác.....
2013. nov. 28. 20:46
 13/16 anonim ***** válasza:
Helike, látom te sem érted, hogy nincsenek irreális elvárásaink, de azt sem érted, hogy mindenkinek más jön be. Hiába magyarázza a kérdező, meg most én is. Mondjuk bizonyos IQ felett az ilyen evidens.
2013. nov. 29. 15:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Érdekes, nekem semmi igényem sincsen, mégsem találok senkit a külsőm miatt. Nincs olyan lány, akinek legalább egy kicsikét bejönnék.
2013. nov. 30. 12:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem értem miért kellett így lepontozni helikét, egy 30 éves pasi sztem is tök gáz önálló kereset nélkül, biztosan nem kéne...
2013. dec. 1. 11:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Miért ne legyen igényünk se? Igénytelen is legyek, ne csak csúnya és sikertelen, alacsony, pici farkú, pocakos-köpcös, pattanásos, kocka, beszédhibás nyomi? Komolyan beszarok....
2013. dec. 9. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!