Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Akkor én tetszek neki?

Akkor én tetszek neki?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki nekem már régóta tetszik majdhogynem már szerelemből szeretem :) És tavaly a legjobb barátnőm tetszett neki és ma kijelentette hogy nem tetszik neki ő csak haverja meg minden de teljesen határozottan mikor mentünk ki én a fiú meg a barátnőim. A többi barátnőmnek már van pasija akinek meg nincs az meg úgy vagyok vele hogy hozzá se szól szóval ők nem tetszhetnek neki. Szóval elsősorban fiúktól kérdezzem akkor bejövök neki? Mert velem azért arányéag sokat beszél meg órán is nagyon sokszor hozzámszól vagy ha nem is szól fejeket vág :'D :) Akkor szerintetek mi a véleményetek?

14/L

2013. dec. 3. 20:29
 1/1 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg a (fiú)barátait és akkor egyből választ kapsz.De ha ezt nem szeretnéd akkor egyszerűen utalgass rá üzenetben pl.: ki tetszik neked? v. tetszik most valaki? és akkor még akár össze is jöhettek.
2013. dec. 6. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!