Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Létezik, hogy ennyire vissszaf...

Létezik, hogy ennyire vissszafogott legyen? Tetszek neki egyáltalán?

Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja randizok egy sráccal.Igazából még nem mondtuk ki,hogy járunk,de több közös programunk volt,kézenfogva járkálunk,ha utcán vagyunk,puszival üdvözöljük egymást.A probléma az,hogy ez a srác hihetetlenül szótlan.Igazából beszélgetni lehet vele sokmindenről,de semmit nem mond az érzéseiről,arról,hogy mit gondol rólam,és egyáltalán nem bókol.AZ egyetlen bókja az volt,hogy szép a szemem.Tegnap gondoltam,jobban kicsípem magam,de semmit sem szólt,csak nézett.Mindig azt mondja,ha nem tetszene neki valami,azt közölné.Akkor ezek szerint mostmár arra számíthatok,hogy soha semmilyen bókot nem kapok tőle? Ezt leszámítva figyelmes, kedves velem,mindent megjegyez,amit mondok neki,minden reakciómat figyeli és mindig elvárja,hogy én mondjak valamit.Többször ő kezdeményez,mint én,és a találkozást is sokszor ő hozza fel.Tehát ezt leszámítva,hogy nem bókol ,más jelét nem igazán látom annak,hogy ne tetszenék neki.Csak érdekesen reagál le dolgokat,pl. mondom neki,hogy fogalmam sincs,mi lesz velem (ez most egy példa),és erre nem mond semmit meg nagyon vissza se kérdez.Én szoktam kérdezgetni őt,én volt,hogy dicsértem is,pl jó a felsője,jól néz ki így vagy úgy (nem ajnározva persze),gondoltam,hátha ettől neki is eszébe jut valami,de semmi.Az előző kapcsolataimban minden barátom bókolt (lehet ez a gond,és tudom,hogy nem ez a legfontosabb szempont,de engem nagyon zavar sajnos.A nő kitől várja el a bókokat,ha nem a párjától?)Az a gond,hogy ha felhozom,szerintem elég kínos beszélgetés lenne belőle,meg úgyis azt mondaná,hogy ő ilyen.Másokat is zavarna vagy csak én reagálom túl ezt a dolgot? (Ja igen,olyan jelenet is volt,hogy nála aludtam,és reggel mondta,hogy nehogy ott hagyjam a fogkefémet,amikor elmegyek,ez is furcsa volt nekem,mintha nem akarná,hogy legközelebb is menjek).Ha kérdezem,mindig válaszol,csak sajnos elég egyoldalúak az ilyen beszélgetések,és sokszor úgy érzem,ha nem mondanék semmit,nem is beszélgetnénk semmiről. Én 25 N ,ő 30 F.
2013. nov. 28. 08:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Kb. mintha engem írtál volna le :D

Biztos tetszel neki, egyszerűen csak nem tudja ezt hogyan mondja ki. Lehet elcsépelt dolognak tartja a folyamatos bókolást mert miért is van szükség. De hidd el, azért bent dolgoznak a fogaskerekek közben és attól, hogy nem mondja ki még gondolhatja úgy. :)

Talán próbáljatok meg kifejtősebb témákba belemerülni, kérdezd meg mit érez, mi a véleménye erről-arról. Egyébként nem minden pasi szeret az érzéseiről beszélgetni, nagyrészt az van belénk nevelve, hogy az érzelmek kimutatása a gyengeség jele és főleg egy nőnek nem szabad.

2013. nov. 28. 09:28
 2/21 anonim ***** válasza:
Amig nem lattam a vegen, hogy 25N, 30F, addig azt gondoltam, hogy 15N, 17F ...
2013. nov. 28. 09:30
 3/21 anonim ***** válasza:

hádeakkor'.. miért is találkozol vele? Jó vele minden csak ez rossz?

Miért nem beszéled meg vele?

2013. nov. 28. 09:30
 4/21 A kérdező kommentje:
ezt leszámítva minden jó.Kérdeztem már tőle,azt mondta,hogy ha valami nem tetszik neki,ő azt szokta mondani,nem szereti a felesleges szócséplést.Attól függetlenül nekem jól esne néha legalább egy csinso vagy,jó a hajad... bármi :D Meg most mondjam neki,hogy bókoljon,de ha nem magától jönnek ezek a dolgok,akkor hiába,talán eleinte még bókolna,ha eszébe jut,utána már nem. : )
2013. nov. 28. 09:38
 5/21 anonim ***** válasza:

Most akkor mégis mi a szitu nálatok? Szexeltek vagy még csak a puszival köszöntésnél tartatok?

Szexeltek és nem dicsér előtte, közben és utána agyon? Dobd ki azonnal!

Ha meg két hónap után még csak a puszival köszöntésnél tartatokm akkor csak egy lányosított fiúbarát...

2013. nov. 28. 10:51
 6/21 A kérdező kommentje:
már szexeltünk is,aludtam nála nem is egyszer.. se előtette se utána nem beszélt sokat:)
2013. nov. 28. 11:27
 7/21 anonim ***** válasza:

Akkor mond azt, hogy bókcsatát játszotok :D

Leültök egymással szembe, és mindenkinek kell mondania egy bókot a másikra, vagy, hogy mit szeret a másikban, minél frappánsabb legyen :D Ne vegyétek komolyan, csak játsszátok úgy, mintha szólánc lenne. Esetleg mindenki kaphat egy szót, és azt be kell építenie a bókjába :D

2013. nov. 28. 13:48
 8/21 anonim ***** válasza:

2. :D Ugyanerre gondoltam, csak 14-16-os felállásban.

Ilyenkor azért elgondolkodom, hogy vajon a kérdező bűn ronda, vagy a férfinek van sok pénze.

2013. nov. 28. 14:11
 9/21 A kérdező kommentje:
ti aztán nagyon értelmesek vagytok,de egyik sem,kedves utolsó válaszoló! és nem is volt válasz.
2013. nov. 28. 15:59
 10/21 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogyha ez téged ennyire zavar, és már kezdetek óta fent áll, ja és azt mondod hogy nem jártok, akkor miért feküdtél le vele????????????????????? Omfg
2013. nov. 28. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!