Létezik, hogy ennyire vissszafogott legyen? Tetszek neki egyáltalán?
Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja randizok egy sráccal.Igazából még nem mondtuk ki,hogy járunk,de több közös programunk volt,kézenfogva járkálunk,ha utcán vagyunk,puszival üdvözöljük egymást.A probléma az,hogy ez a srác hihetetlenül szótlan.Igazából beszélgetni lehet vele sokmindenről,de semmit nem mond az érzéseiről,arról,hogy mit gondol rólam,és egyáltalán nem bókol.AZ egyetlen bókja az volt,hogy szép a szemem.Tegnap gondoltam,jobban kicsípem magam,de semmit sem szólt,csak nézett.Mindig azt mondja,ha nem tetszene neki valami,azt közölné.Akkor ezek szerint mostmár arra számíthatok,hogy soha semmilyen bókot nem kapok tőle? Ezt leszámítva figyelmes, kedves velem,mindent megjegyez,amit mondok neki,minden reakciómat figyeli és mindig elvárja,hogy én mondjak valamit.Többször ő kezdeményez,mint én,és a találkozást is sokszor ő hozza fel.Tehát ezt leszámítva,hogy nem bókol ,más jelét nem igazán látom annak,hogy ne tetszenék neki.Csak érdekesen reagál le dolgokat,pl. mondom neki,hogy fogalmam sincs,mi lesz velem (ez most egy példa),és erre nem mond semmit meg nagyon vissza se kérdez.Én szoktam kérdezgetni őt,én volt,hogy dicsértem is,pl jó a felsője,jól néz ki így vagy úgy (nem ajnározva persze),gondoltam,hátha ettől neki is eszébe jut valami,de semmi.Az előző kapcsolataimban minden barátom bókolt (lehet ez a gond,és tudom,hogy nem ez a legfontosabb szempont,de engem nagyon zavar sajnos.A nő kitől várja el a bókokat,ha nem a párjától?)Az a gond,hogy ha felhozom,szerintem elég kínos beszélgetés lenne belőle,meg úgyis azt mondaná,hogy ő ilyen.Másokat is zavarna vagy csak én reagálom túl ezt a dolgot? (Ja igen,olyan jelenet is volt,hogy nála aludtam,és reggel mondta,hogy nehogy ott hagyjam a fogkefémet,amikor elmegyek,ez is furcsa volt nekem,mintha nem akarná,hogy legközelebb is menjek).Ha kérdezem,mindig válaszol,csak sajnos elég egyoldalúak az ilyen beszélgetések,és sokszor úgy érzem,ha nem mondanék semmit,nem is beszélgetnénk semmiről. Én 25 N ,ő 30 F.2013. nov. 28. 08:58
21/21 A kérdező kommentje:
küldd te,ha annyira szeretnéd.
2013. dec. 5. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!