Barczi László kérdése:
Van egy lány aki tetszik de nwm vagyok benne biztos hogy tetszek neki. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik és én úgy veszem észre hogy amikor a közelembe van zavarban van egyben. Azt is szoktam látni hogy néha rámpillant stb.. Mit csináljak?2013. nov. 29. 15:58
1/3 anonim válasza:
kezdeményezz és a választ rögtön meg is kapod
2/3 anonim válasza:
Tetszel neki. Csak félénk. Ne add fel, inkább mesélj sokat magadról, érdeklödj felőle de ne nyomulj nagyon azzal elijeszted. Csak óvatosan és kitartást!:)
3/3 anonim válasza:
odamesz hozza, es szoba elegyedtek. :) amugy senki sem szokott csak ugy odapillantgatni akarkire ;) szabad a palya. hajra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!