Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért regisztrál valaki...

Miért regisztrál valaki társkereső oldalra ha aztán vagy nem néz felé sem vagy csak nagyon ritkán?

Figyelt kérdés
Ennek van értelme egyáltalán?Mert én ha regisztrálok valahova azt ismerkedési céllal teszem mindíg nézem írtak e vagy valami de van aki felé se megy.

2013. dec. 3. 16:54
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Na és látod szerintem ez is gáz hogy annyira istenítitek a valós udvarlás dolgot holott írod hogy néha akad egy két srác kapcsolat kell nem az hogy néha időközönként akadjon valaki ezért éppoly fos ez az élő dolog is.
2013. dec. 5. 13:45
 22/24 Költőnő? ***** válasza:

félreértetted. az abaj, h sokan túl komolyan veszik. Lábaim előtt hevernének szó szerint, csak mert nézek ki vhogy, nem hajtom el őket bunkó módon a búsba és a körmökön kívül másról is lehet velem beszélgetni.

De számomra ne haragudj az egy kicsit ijesztő, mikor vki ennyitől már potenciális gyermekei anyját látja bennem.

Nekem az ismerkedés legyen könnyed, játékos. Agybajt kapok tőle mikor minden szavából süt a feszülés. Ha már 2-3 üzinél ez van, akkor mi lesz élőben?

Én puszta udvariasságból nem akarok 3/4 órát feszengeni, mert úgy néz rám, mint ötéves gyerek a ziziboltban. (nem egy ilyen volt)

2013. dec. 6. 09:09
 23/24 anonim ***** válasza:

egyszer csináltam ilyet, mert azt hittem, nem fizetős az üzenetküldés.

de szeirntem ha silány a felhozatal, nagyon érthető. ahonnan lehet, törlöm magam, de a legtöbb helyről nem lehet, hogy javítsa a statisztikát a sok halott profil.

2013. dec. 21. 11:16
 24/24 A kérdező kommentje:

tegnap 11:16

Egy ilyen oldallal én is találkoztam ,azóta sem tudom magam törölni

2013. dec. 22. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!