Miért regisztrál valaki társkereső oldalra ha aztán vagy nem néz felé sem vagy csak nagyon ritkán?
félreértetted. az abaj, h sokan túl komolyan veszik. Lábaim előtt hevernének szó szerint, csak mert nézek ki vhogy, nem hajtom el őket bunkó módon a búsba és a körmökön kívül másról is lehet velem beszélgetni.
De számomra ne haragudj az egy kicsit ijesztő, mikor vki ennyitől már potenciális gyermekei anyját látja bennem.
Nekem az ismerkedés legyen könnyed, játékos. Agybajt kapok tőle mikor minden szavából süt a feszülés. Ha már 2-3 üzinél ez van, akkor mi lesz élőben?
Én puszta udvariasságból nem akarok 3/4 órát feszengeni, mert úgy néz rám, mint ötéves gyerek a ziziboltban. (nem egy ilyen volt)
egyszer csináltam ilyet, mert azt hittem, nem fizetős az üzenetküldés.
de szeirntem ha silány a felhozatal, nagyon érthető. ahonnan lehet, törlöm magam, de a legtöbb helyről nem lehet, hogy javítsa a statisztikát a sok halott profil.
tegnap 11:16
Egy ilyen oldallal én is találkoztam ,azóta sem tudom magam törölni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!