Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért regisztrál valaki...

Miért regisztrál valaki társkereső oldalra ha aztán vagy nem néz felé sem vagy csak nagyon ritkán?

Figyelt kérdés
Ennek van értelme egyáltalán?Mert én ha regisztrálok valahova azt ismerkedési céllal teszem mindíg nézem írtak e vagy valami de van aki felé se megy.

2013. dec. 3. 16:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Mert a társkereső is csak egy lehetőség, de nem minden. Az ember éli az életét (dolgozik, suliba jár), foglalkozik a hobbijával, eljár szórakozni, mellette pedig meghagyja a lehetőséget, hogy ismerkedésre nyitott emberek is rátaláljanak. De ez nem azt jelenti, hogy egyfolytában a társkereső oldalon lóg, különben is, ha üzenetet kap, arról érkezik értesítés az email-fiókjába, tehát nem marad le semmiről.
2013. dec. 3. 20:49
 12/24 A kérdező kommentje:
Én csak annyit mondok régen is ez volt amit írtál hogy élték az emberek az életüket csak fura hogy régen még nagyobb esélye volt az embernek ilyen oldalakon társat találni de már tiszta idióták az emberek
2013. dec. 3. 21:37
 13/24 anonim ***** válasza:
Bezony. Már csak a lelkinyomorékok vannak fenn (tisztelet a kivételnek)
2013. dec. 3. 23:11
 14/24 A kérdező kommentje:

tegnap 23:11

Akkor így viszont nem igen lesz barátnőm :(

2013. dec. 4. 12:52
 15/24 Költőnő? ***** válasza:

komolyan elhitted, h egy netes oldalon fogsz barátnőt találni?

Hát ez csak pont azt veszi ki az ismerkedésből, ami jó :)

Egy összevillanó tekintet, egy ránézelésőkell érzés, a remegő gyomor, a felszökő pulzus, a finom kis incselkedések...

hiába ideális mindenben az illető számodra, ha nincs kémia...

azt neten hogy találod meg?

2013. dec. 4. 16:08
 16/24 A kérdező kommentje:
Én el hittem mert elsőre annak idején mikor még működő volt a dolog volt egy 6,5 éves kapcsolatom bár lehet te fiatalabb vagy és ezért nem tapasztaltad régen hogy még működött.Na meg eddig még mindíg sikerült barátnőt szerezni a netről.
2013. dec. 4. 21:14
 17/24 Költőnő? ***** válasza:

33 évesen azért nem mondanám már magam annyira fiatalnak :)

És nekem már anno sem működött :)

Akkor még én vettem túl komolyan, ma meg már mások veszik túl komolyan :) Sztem csak ennyi a hiba :)

nomeg az, h nem személyesen ismerkedünk, ergo kivész belőle a személyes ismerkedés varázsa

Lehet, nekem ezért nem jött be soha, viszont cserébe nagyon jó ismerőseim/heverjaim/meg egy két barátom lett ilyen olyan netes oldalakról. De pasit sosem sikerült onnan összegereblyézni. A való életben viszont időközönként mégis, szal maradok inkább a real life verziónál.

2013. dec. 5. 11:05
 18/24 A kérdező kommentje:
Én pedig 10 évvel ezelőttre gondolok nekem anno működött volt egy nagyon rendes barátnőm ahogy mondom 6,5 évig
2013. dec. 5. 13:41
 19/24 A kérdező kommentje:
Na meg ahogy írtad hogy nem vetted komolyan akkor nem értem valaha is miért regisztráltál ha nem komolyan akarod nem is működik régen működött annak aki komolyan akarta ma meg már inkább a sok hülye nem komolyan gondolja ennyi itt a baj.
2013. dec. 5. 13:43
 20/24 A kérdező kommentje:
Ja és én sem úgy ismerkedtem hogy hónapokig net barátkozás hanem egy két alkalom után találkozás és anno még nem volt divat ez a fénykép felrakás dolog és nagyon jó volt az első randi meg volt a kémia is.
2013. dec. 5. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!