Érettebb nők (25+) szokták értékelni a szerelmes verseket?
Én remekül írok. Eddigi barátnőim mindig kérték is, hogy írjak nekik. Bármiről. Nem hazudok. Van érzékem az íráshoz :)
25f
Nem kortól függ, hanem habitustól.
Volt olyan barátnőm aki írt rólam/nekem verset, de szegényt mindig megbántottam (nem mondta, de láttam rajta), mert mindig mondtam, hogy "De szép" aztán kész :D:D
Egyszerűen ilyen vagyok, a versek nem fognak meg.
Írt viszont egy kisregényt is, azt már annál szívesebben elolvastam, tetszett is nagyon! Tényleg szuper volt, és annak nagyon örült, amikor megdicsértem mert látta, hogy szívből mondom, hogy tetszik :)
Szóval ki kell puhatolnod, hogy adott lánynak tetszene-e.
Ha pedig te annyi leszel, akkor majd a 35+ fog érettnek számítani, és így tovább :D
Az én baráti társaságomban is már 8 éve 18 évesek mindig a lányok a szülinapjukon:D:D
Szerintem nem, de a vicces, rövid versikék jók...
pl: Anyucim szerzett (asszem külföldről) képeslapokat, amin karikatúra jellegű rajzok vannak és humoros szövegek: A kedvencemen egy keselyű van és ez van alá írva "Rád éhezem"
Olvastam pár levelet amit az apucim küldött z anyucimnak, és azok is ilyen jellegüek, szerintem ezek jópofák...
És bocsi csak 14 vagyok...:D (de ez esetben a véleményem nem fog változni 11 év múlva se)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!