Leszek még valaha szerelmes?
Figyelt kérdés
Volt egy csúnyán végződő "kapcsolatom" egy sráccal, amit igazán nem neveznék kapcsolatnak, mert mikor én azt hittem összejöttünk, ő kijelentette, hogy "ja amúgy ő nem akar kapcsolatot"...stb. Én azóta próbálkozok persze másokkal is ismerkedni, de max 2 hét...beszélgetek egy sráccal és 2 hét után már nem érdekel...és ez lassan már 1 éve így megy...ő miatta van ez a gyors kiábrándulás mindenki másból, vagy én miattam? Én nem tudnád, hogy igazából mit is akarod? ("Észhez térítések is jöhetnek!")2013. dec. 1. 00:43
3/7 anonim válasza:
Szex velem. Es belem szeretsz Cica.
4/7 anonim válasza:
Igen :) Összetörték a szívem, de most újra szerelmes vagyok. Ha lehetséges, még annál is jobban szeretem, mint az előző srácot :) Kár, hogy ő nem tudja :( Gyáva vagyok...
20/L
5/7 anonim válasza:
Megértelek, én így vagyok ezzel. De rájöttem h az a legnagyobb baj h mindenkiben őt keresem és ha már kicsi hibát is észre veszek az illetőben, már számomra érdektelenné válik és tovább állok. Jó beszélgetek még vele, de már nem ugyanugy mint a kapcsolat elején. Mindenképp saját magadban kell tisztáznod a dolgot, hogy nem szabad ilyen hamar feladni, és ha a következő srác esetleg megint ugyan ezt váltaná ki belőled, várj még egy kicsit és hagyd h megismerd és h megismerhessen téged. jah és igen, a hibáival együtt kell elfogadni a másikat :)
6/7 anonim válasza:
Velem teljesen ugyanez a helyzet..ha gondolod beszéljünk
7/7 anonim válasza:
en pasi vagyok es a heten torte ossze egy no a szivemet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!