Hogy érhetném el, hogy a lányok a pénztárcám helyett rám figyeljenek?
tudjátok sztem mi a baj?
(tisztelet a kivételnek) az ilyen srácok annyira el vannak ált szállva maguktól, h a normális nőkön keresztülnéznek v lepattintják őket és a dekoratív barbibabák felé húznak.
Ilyen kasztok alalkulnak ki. És aki kicsit kevésbé van úgymond "kedvezményezett" helyzetben, az nagyon hamar megtanulja "hol a helye". Én pl egyszerű ember vagyok, egyszerű élettel, egyszerű, de igényes, csinos öltözködéssel. Anno, mikor megismerkedtem életem első más osztálybeli fickójával; nem is értettem mit akar tőlem. Tipikus újgazdag srác; csili-vili autó, cuccok, kecó. Lassan tudott csak meggyőzni, h valóban és én érdeklem és nem szórakozik éppen jól rajtam. De akkor is feszélyezett nagyon.
Ma is inkább úgy vagyok vele, ha ha lehet, inkább a saját osztályomból választok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!