31/40 anonim válasza:
háát... nem vagy csunya,de a széptől távol állsz:D
nem az a keliberü lány vagy,akit mindenki megjegyez a szépsége miatt,meg megfordulnak utána az utcán,de egy átlag kategoriában biztos szépnek számitassz:D ugyhogy lejebb az egóval.
32/40 anonim válasza:
ez a sapkás stílus nagyon gáz, mert szép kis fejed van :) :D
33/40 A kérdező kommentje:
írhattok még!
2013. dec. 5. 21:26
34/40 Dwight Schrute válasza:
Szeretnéd még Vivien, hogy szépeket írjunk Rólad? Amúgy én is kézilabdáztam, csak megálltam 182cm-nél és az nekem úgy nem volt túl jó :( Neked hogy megy? :)
36/40 A kérdező kommentje:
valaki még?? Légysziii
2013. dec. 11. 20:39
37/40 anonim válasza:
Szép vagy!
Dugnálak...
20/F
Amúgy az olyanok, mint Te 100%-ban tisztában vannak azzal, hogy szépek/jól néznek ki és ezt direkt ki is használják, pont úgy, mint most Te!
U.i.: Eszed viszont nem sok látszik ezekből a megnyilvánulásokból.
38/40 anonim válasza:
tucat...semmi több
a mai divatot már láttuk, és te hol vagy ?!
40/40 anonim válasza:
Ez még gyereklány!Dugjátok a fületekbe az ujjatokat, ha már ennyire dugdosni akartok valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!