11/40 anonim válasza:
jujujj, Megjöttek a besült p.csök,akik ilyen nőről csak álmodnak... akkor lesznek legközelebb a sexhez, ha kihalgatják ahogy a bugris édesanyukáját répázzák..ne halgass rájuk,szép vagy,és olyan a stílusod amilyen,nkd kell h tetszen,nem ezeknek az inkubátorszökevényeknek.:D puszii
12/40 anonim válasza:
Fiatal. Nagypapád szemüvegét meg ne próbálgasd, mert tönkreteszi a látásod!!!
14/40 anonim válasza:
A Road plakátról egyből a Go című szám jutott eszembe! Kellemes emlékek kötnek hozzá! :)
"A motor bőg, a kaszni ráz
fűstől a gép, alig bírja már
túl nagy a por, és messze a cél
de ettől több kell, hogy legyőzzél!"
Szerintem a 2. képen jól áll a sapka+szemüveg kombó
16/40 anonim válasza:
Mennyire gáz mááár!! Tök véletlenül néztem ide föl, erre kit látok meg, hát nem téged?! Úúúú ezt holnap a suliban már mindenki tudni fogja!!! XDXD
17/40 anonim válasza:
szerintem szép vagy :) de ne adj mások véleményére túlzottan :) mert azt tapasztalom, hogy valaki szerint vagy igen vagy nem.. 18L :)
19/40 anonim válasza:
Nem fogok ítélkezni feletted ahogy pár ember teszi mert nem ismerlek!:)A kérdésedre a válasz pedig hogy igen szép és mosolyogj sokat!Az mindenkinek jobban áll:):D
20/40 anonim válasza:
ha a helyedben lennék, akkor miután átgondoltam annak a szemüvegnek a hordását, meggondolnám annak a szemüvegnek a hordását, ami után meggondolná, annak a szemüvegnek a hordását és egyből utána meggondolnám annak a szemüvegnek a hordását...
egyébként csinos vagy, de annak a szemüvegnek a hordását gondold meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!