Ez vajon probléma lehet egy lánynál?
Egem sem zavarna, ha teljesen normális vagy mellette, attól még teljes értékő ember vagy, akit pedig zavarja az túl felszínes.
15/L
Én is hallássérült vagyok, mindkét fülemre. Már a legrosszabbnál tartottam, de javulásba kezdtem és most 30 a legalacsonyabb a diagrammba. És én is pont ugyan azt érzem, amit te. Fogjunk össze :)
14/L
Ui.: És sok-sok sikert :)
Én szintén hallókészüléket hordok, sokáig én is visszahúzódó voltam, de szerencsére voltak normális felfogású emberek körülöttem, akik mindig biztattak, szóval mára már szinte nem is gondolok arra, hogy hallássérült vagyok. Amikor új emberekkel ismerkedem meg, mindig később mondom el nekik, hogy hát ez van, és csodálkozva néznek, hogy nem gondolták volna (persze én is visszakérdezős vagyok olykor-olykor) Kapcsolataimban is elfogadtak, egyik barátom hozzászólása ennyi volt: "És? Én kontaktlencsét hordok. Mi a különbség?"
Szóval, miért ne lenne esélyed? Aki nem fogad el így, azzal ne foglalkozz! :))
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!