Milyen szórakozóhelyre menjek, ami a lányoknak ingyenes, pasiknak nem?
Figyelt kérdés
Milyen szórakozóhelyre menjek, ami a lányoknak ingyenes, pasiknak nem?
Budapesten, péntek vagy szombaton. Azért lenne jó, mert elvileg, ha a lányoknak ingyenes, akkor ők többen is vannak...
2013. dec. 2. 00:37
11/22 anonim válasza:
Viszont én férfiként nem tudom, hogy miért is jobb nekem, hogy a nők is fizetnek. A belépő nem lesz olcsóbb, esetleg annyi változás lesz, hogy kevesebb csaj jár ilyen helyre. Szóval egy nagy baromság az egész.
12/22 anonim válasza:
11
ez nem erről szol hanem az egyenjouságrol a nökröl ami msot visszacsapott rájuk ;)
13/22 anonim válasza:
csakhogy nem csapott vissza semmi. mivel a nők kevesebb pénzért vállalhatnak munkát így is-úgy is. miben élveznek előnyt szerinted anyagilag, azaz mi tudott visszacsapni? (Magyarországon)
14/22 moonlightsentinel válasza:
Majd ha évek óta lesz barátnőd, és rohadtul nem csajozni mész egy buliba, hanem bulizni és jól érezni magad, téged is zavarni fog, hogy ki kell perkálnod a vadászó kanoknak szánt összeget, hidd el. Gyakorlatilag azért fizetsz, hogy ők többet csajozhassanak.
Engem igazából ez zavart, nem is az, hogy a lányoknak nem kell fizetni.
15/22 anonim válasza:
idióta az aki ezt kitalálta....
16/22 anonim válasza:
én lány vagyok és full leszarom, hogy kell-e fizetni. Eddig sem jártam olyan helyekre, ahová beengedtek a két szép szememért. Lealacsonyító. Inkább kifizetem :)
17/22 anonim válasza:
a megfogalmazás, hogy a vadászó kanoknak szánt összeg, szerintem, pont, hogy téves. eddig is a tulajnak szánt összeg volt, és az is marad. és attól még, ha a nőknek fizetős, ugyanúgy kifizeted te is.
18/22 anonim válasza:
már volt pár barátnőm, öreg is vagyok, jó ez a változás. fizessen a nő. eddig sem hívtam meg csak egy pohárig. nőknek nincs belépős helyekre nem jártam, gyíkoknak kell ez
19/22 anonim válasza:
rendben van ez a rendelet fizessen mindenki.Mindenki a saját szórakozását fizeti meg.ez így helyes.nem a nők miatt jártam eddig se hanem hogy hulla készen vergődjek,agyonmixelt zenékre.Elengedem magam ahogy otthon nem illik.
20/22 anonim válasza:
# 19: A srácok miatt jártál inkább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!