Hogy lehet kimutatni valakinek egyértelműen, hogy tetszik?
Háááát én srác létemre elég tompa vagyok az ilyesmire sajnos... az egyenes beszéddel többre mennél nálam személy szerint. :) A legrosszabb eset az lehetne, hogy ha nem lenne kölcsönös a szimpátia, tapintatosan visszautasítanálak. De bunkózni ilyen esetben nem bunkóznék semmi esetre, mert tudom, hogy bátorság kell hozzá...
Egyébként én magam elég bátortalan is vagyok a lányokkal, nem igazán merek kezdeményezni. :S Szóval ha megtörténne a csoda, hogy tetszenék egy lánynak és még kezdeményező is lenne, az biztosan nagyon tetszene. Ha tudnám, hogy zöld az út már én is kezdeményező lennék később persze... csak az a fránya első lépés.
Persze ahányan vagyunk, annyi félék, így csak mint "ilyen is van", kezelendő a hozzászólásom.
22/F
Vártam az ilyen megjegyzést...na mindegy.
Első, köszönöm :) Igazából ezt szeretném éppen elkerülni, nem tudom, kicsit furán jönne ki ha nekiállítanék azzal, hogy "tetszel" :D Ezért gondoltam valami közvetettebb, de egyértelmű dologra. De persze nem tudom, a fiúk minek örülnek a legjobban.
Hát nekem nincs sok önbizalmam... azaz erősen a nulla felé konvergál és épp ezért, biztosan jól esne. De ha nem is tudom, elhívnád sétálni, meg gyakran keresnéd a társaságát, az is biztos árulkodó jel volna - épp csak nem feltétlen egyértelmű.
Szóval keresd a társaságát szerintem, meg esetleg hívd el ide-oda. Ebből még én is levenném a dolgot. Vagy megfoghatod a kezét, ha nagyon közvetlen akarsz lenni. Hogy ebből mi a nyomulás, azt döntsd el te. Engem, ha csak nem szeretnék épp mást lányt, egyik sem zavarna. #1 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!