Van értelme tovább folytatnom a "belsőm" miatt?
Üdv
Megismerkedtem egy lánnyal.Tetszik nekem,stb,ezt a tudtára is adtam,jelekből arra következtettem,hogy bejövök neki.
Tegnap taliztunk másodjára,de egyik sem volt olyan igazi randi szerűség,inkább olyan ismerkedős találkozás.
Rákérdeztem,hogy eljönne velem egy komolyabb estére,illetve hogy van e nála bármi esélyem,erre annyit mondott,hogy talán,inkább a belsőm fogta meg mint a külsőm.
A hölgy nagyon félénk,visszafogott.
A kérdésém:Van értelme így komolyabban gondolkodnom? Úgy értem,jó jó belsőm fasza,de kívülről sajnos nem vagyok helyes srác,és ezen nagyon változtatni sem tudok,tehát ha ez nem jön be neki,sztem veszett ügy..Ti h gondoljátok?
Férfiak,nők mindenki írhat!!
Figyelj nekem egy nagyon csinos lány azt mondta hogy ha a külsőmön nem is lehet akkorát változtatni akkor próbáljam meg a megjelenésemet.
Viccet félretéve én is a belsőmmel fogtam meg egy nagyon szép lányt, ő mondta hogy adjak egy picit magamra és lesz több esélyem a nőknél, nagyobb önbizalmat ad stb... Barátságnak indult de olyan szinten kikupált engem hogy ő zúgott belém és végül vele jöttem össze nem azzal akivel utána akartam. Mert én eredetileg vele akartam összejönni de már volt udvarlója így bemutatott a barátnőjének hogy vele ismerkedjek ez úgy sült ki hogy a csaj segített nekem hogy bevágódjak nála mert belsőleg minden oké volt külsőleg elfogadott volna de azért picit dobtunk a dolgokon hogy ki is nézzek valahogy erre a "mesterem" szedtem fel.
Hidd el a belső is sokat számít engem elfogadott olyannak amilyen vagyok, és külsőleg is elég az öltözködésen változtatni egy hangyányit és akkor már jó lesz minden.
A baj az ( vagy nem tudom,lehet e bajnak nevezni),hogy neki a magasabb,izmos pasik jönnek be.
Én velem egy magas vagyok,pár centivel nagyobb talán,de sajnos egy betegség miatt vékony,ami lehet később változni fog,és végre tudok hízni,de jelenleg esélytelen.
A hölgy 20 éves,nem tudom ez számít e valamit.
Valahogy az utolsó kommentjében érzem az igazat..
Na mindegy,meglátjuk mit hoznak elkövetkező hetek,mindenesetre megpróbálok nem nagyot álmodni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!