Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van értelme tovább folytatnom...

Van értelme tovább folytatnom a "belsőm" miatt?

Figyelt kérdés

Üdv

Megismerkedtem egy lánnyal.Tetszik nekem,stb,ezt a tudtára is adtam,jelekből arra következtettem,hogy bejövök neki.

Tegnap taliztunk másodjára,de egyik sem volt olyan igazi randi szerűség,inkább olyan ismerkedős találkozás.

Rákérdeztem,hogy eljönne velem egy komolyabb estére,illetve hogy van e nála bármi esélyem,erre annyit mondott,hogy talán,inkább a belsőm fogta meg mint a külsőm.

A hölgy nagyon félénk,visszafogott.

A kérdésém:Van értelme így komolyabban gondolkodnom? Úgy értem,jó jó belsőm fasza,de kívülről sajnos nem vagyok helyes srác,és ezen nagyon változtatni sem tudok,tehát ha ez nem jön be neki,sztem veszett ügy..Ti h gondoljátok?

Férfiak,nők mindenki írhat!!

2013. dec. 1. 11:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha ilyen könnyen feladsz mindent, akkor semmit sem fogsz elérni az életben...
2013. dec. 1. 11:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Megpróbálhatod,elvégre értékesebb ember a másik belső értékeibe szokott beleszeretni.Ha pedig a belsőd tetszik neki,az már egy jó kiindulási alap,fontosabb,mint a külsőségek.
2013. dec. 1. 11:11
 3/9 anonim ***** válasza:

Figyelj nekem egy nagyon csinos lány azt mondta hogy ha a külsőmön nem is lehet akkorát változtatni akkor próbáljam meg a megjelenésemet.

Viccet félretéve én is a belsőmmel fogtam meg egy nagyon szép lányt, ő mondta hogy adjak egy picit magamra és lesz több esélyem a nőknél, nagyobb önbizalmat ad stb... Barátságnak indult de olyan szinten kikupált engem hogy ő zúgott belém és végül vele jöttem össze nem azzal akivel utána akartam. Mert én eredetileg vele akartam összejönni de már volt udvarlója így bemutatott a barátnőjének hogy vele ismerkedjek ez úgy sült ki hogy a csaj segített nekem hogy bevágódjak nála mert belsőleg minden oké volt külsőleg elfogadott volna de azért picit dobtunk a dolgokon hogy ki is nézzek valahogy erre a "mesterem" szedtem fel.

Hidd el a belső is sokat számít engem elfogadott olyannak amilyen vagyok, és külsőleg is elég az öltözködésen változtatni egy hangyányit és akkor már jó lesz minden.

2013. dec. 1. 11:13
 4/9 A kérdező kommentje:

A baj az ( vagy nem tudom,lehet e bajnak nevezni),hogy neki a magasabb,izmos pasik jönnek be.

Én velem egy magas vagyok,pár centivel nagyobb talán,de sajnos egy betegség miatt vékony,ami lehet később változni fog,és végre tudok hízni,de jelenleg esélytelen.

A hölgy 20 éves,nem tudom ez számít e valamit.

2013. dec. 1. 11:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Friendzone in progress....
2013. dec. 1. 11:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát szerintem az jobb,ha egy embert inkább a belső értékek fognak meg,mint a külső..Mert ugyebár egy kapcsolatot nem lehet alapozni a külsőségekre..De legalább megfogtad őt valamivel! Van értelme tovább folytatni, "Ha küzdesz, veszíthetsz,de ha feladod,vesztettél."
2013. dec. 1. 11:52
 7/9 anonim ***** válasza:
"inkább a belsőm fogta meg mint a külsőm" = Jófej vagy, de sajnos ronda. Azért barátok maradhatunk
2013. dec. 1. 12:40
 8/9 A kérdező kommentje:

Valahogy az utolsó kommentjében érzem az igazat..

Na mindegy,meglátjuk mit hoznak elkövetkező hetek,mindenesetre megpróbálok nem nagyot álmodni..

2013. dec. 1. 20:43
 9/9 Költőnő? ***** válasza:
átvetted a belépőd a friendzone-ba
2013. dec. 3. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!