Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Létezik olyan nő, aki átmegy...

Létezik olyan nő, aki átmegy a 10 próbán, vagy ezek túl nagy igények?

Figyelt kérdés

Első,hogy szóba álljon velem.

Második,hogy ne legyen olyan ronda,hogy még a tükör is megrepedjen tőle.(minimum 6 centivel alacsonyabb is legyen nálam)

Harmadik,hogy mutasson némi érdeklődést és ne legyen passzív,mert a halálom,amikor egy beszélgetés abból áll,hogy én töröm magam,a leányzó meg fél mondatokat vág csak hozzám.

Negyedik:legyen vevő a humoromra.

Ötödik:Ne legyen egy ótvar k**va.

Hatodik:Legyen némi tartása.

Hetedik:Ha volt exe,akkor ne dörgölje az orrom alá,mert nekem elégszer hallgattam,hogy az első alkalom milyen fontos volt és nem szeretném,ha még egyszer éreztetnék velem,hogy mennyire nem vagyok fontos és csak második lehetek,ha belegebedek(magyarul szűz lányok előnyben).

Nyolcadik:Nem árt,ha van humora.

Kilencedik:Ne legyen segg hülye.

Tizedik:Legyen hajlandó velem járni,ilyen feltételek mellett!:D

2013. dec. 1. 10:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Nem értem,miért kell olyan hűde jól kinéznie egy srácnak,hogy egy lány összejöjjön vele...Nem léteznek belső értékek?"

De léteznek, csak egy lányt sem érdekelnek.

2013. dec. 1. 12:01
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem teljesen ismeretlem a szitu nekem... Némely lány szerint jól nézek ki, aztán voltam már átlagos, mert úgy a reakciók szerint ronda is, így hát az önbizalmam se tudom hova tenni :/ Pedig ha csak esélyt adnának rá,hogy jobban megismerjék az embert,talán akkor más dolgok is megfognák őket....

9-es voltam :)

2013. dec. 1. 12:10
 13/15 anonim ***** válasza:

Az, hogy ki jóképű, eléggé relatív... Vannak akik egyértelműen rondák, de ez csak annyit jelent, hogy a zömnek nem jönnek be, de attól még akadhat 1-2 ember, aki azért van oda... Az, hogy vki jóképű, csak annyit takar, hogy ránézésre rendben van... És szerintem a legtöbb ember esetében valakinek bejön, valakinek nem, ahogyan kinézel...

Aztán persze ez után jön még az is, hogy hogyan viselkedsz. Különös, de a viselkedésed is meghatározza, hogy milyennek látnak... Volt már velem olyan, hogy első látásra jóképűnek találtam vkit, és miután megismertem, hogy milyen a jelleme, totál rondának láttam... És persze előfordult már az is, hogy egy viszonylag átlagos kinézetű, vagy átlagon aluli kinézetű embert szebbnek látunk, mert a személyisége "megszépíti"... Legalábbis szerintem. :)

2013. dec. 3. 18:40
 14/15 anonim válasza:

igen lėtezik szerintem

1. ;) miėrt ne állnėk szóba?

2. mások szerint nem vagyok egy repedt sarkú bányarėm xd hány centi vagy? xd

3. ha a pasi mutat ėrdeklődėst ėn is ..ės meglátjuk hogy alakul..

4. Jó humorod van ?? ;)

5. nem vagyok!!

6. szerencsėre nem adom olyan könnyen magam

7. ha szeretem a párom miėrt nyaggatnám az exemmel?

8. sokaknak tetszik a humorom

9. nem is vagyok segg hülye ..

10.ha csak a feltėteleken múlik okė ( de nem csak azon mùlik) hehe

2013. dec. 3. 18:49
 15/15 anonim válasza:
utolsó vagyok ( nem volt mėg exem )
2013. dec. 3. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!