Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A megnövekedett igények...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megnövekedett igények miatt, amit a nők közvetítenek a férfiak felé, tényleg azoknak van igazán esélyük labdába rúgniuk a női nemnél, akik orvosok, mérnökök, építészek, jogászok, felsőoktatási tanárok, pénzügyi dolgozók?

Figyelt kérdés
Ezt látom, hogy ezek a pasik érvényesülnek. Orvosok, gyógyszerészek, építészek, bankárok, gépész vagy villamosmérnökök, felsőoktatási tanárok stb. Szakmunkás esélytelen, csak akkor ha a szakmájában sikeres, sok pénzt visz haza. Lehet cáfolni.
2013. jún. 2. 15:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
50%
a kulcsszó a siker! a siker pedig pénzben mérhető. szerintem érthető, hogy a nők a sikeres férfiakhoz vonzódnak. régen is a kovács fia volt a nyerő nem a jobbágyé vagy a zselléré...
2013. jún. 2. 15:07
 2/18 anonim ***** válasza:
85%
Kb így van, de kivétel erősíti a szabály, te legalább tudsz tenni a dolog érdekében valamit. Egy nő, ha csúnyának születik, akkor megszívta.
2013. jún. 2. 15:07
 3/18 anonim ***** válasza:

Ez így van, és még ígyebb lesz. A statisztikák szerint 2020-ra a diplomások 70%-a nő lesz. És aki diplomás, az(ok közül a legtöbben) diplomást párt is szeretnének maguknak.

(Én is diplomás lányt szeretnék.)

Megoldás?

Nem tudom.

26/F

2013. jún. 2. 15:08
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor a pasim nem sikeres, mert baromi sz@rul keres állami szférában és egyik sem a felsoroltak közül.

Azért remélem nem baj, hogy én így is szeretem és boldog vagyok vele.

2013. jún. 2. 15:09
 5/18 anonim ***** válasza:
95%

Nem cáfolom.

Mégis, mit kezdjek olyan pasival, aki életképtelen szakmát végzett, nem dolgozik, nem tanul, otthonra korlátozza magát és nem lehet vele semmiről sem beszélgetni.

Nekem életképes szakmám lesz (a felsoroltak közül), több nyelven beszélek, a magam lábára tudok állni.

Bolond lennék olyat választani, akit még majd nekem kell eltartanom. Egész életemben nélkülöztem, nem fogok saját választásomból majd más miatt újra.

A férjemre fel akarok nézni, nem még én eltartani, otthon ki is szolgálni az egész napos munka után.

Azt a gyerekeimmel akarom majd tenni bocsánat.

2013. jún. 2. 15:10
 6/18 anonim ***** válasza:
68%

az van h kb annyi csaj van mint csávó.

a megnövekedett elvárás a rossz gazdasági élet és kilátástalanság miatt van, ezt látják otthon a lányok is h a szülők a pénz , és munkanélküliség miatt veszekednek, válnak, ezért be is látja amelyiknek esze van meg szép is,h nem túl jó ötlet gyárban 3 műszakban, minimálbérért gürcölni vagy a tscoban a pénztárban ülni 8-10 órát étlen szomjan.

ezért mennek és ahol tudnak a gazdagabb jobb életű hímeket részesítik előnyben, mert minden lányka megszólal majd a vészcsengő h család, meg baba, és ezt egy minimálbérezett pasi nem tudja fenntartani, főleg ha a kisasszonynak büdös a munka.

meg ahogy látom lány ismerösöknél a szülők is erősen beleszólnak, főleg az esküvőbe, összeköltözésbe, mert egy munkás pasit ki akarna vejének???

sajnos ez a magyar valóság!

a többi embernek akik munkások, utcaseprők, meg marad a többi lány, aki nem annyira szép, vagy vmi baja van az élettel, szóval az ilyen pasiknak kompromisszumot kell kötni a párkeresésben.

aztán majd ha nem működik, lehet ide írni, h a kapcsolatom rossz, mert pénztelenség van, mitévő legyek, és majd azok a csajok írkálnak vissza akik most az orvosokra és mérnökökre buknak és majd velük élnek, hogy hagyad ott a fenébe és keress egy jobb pasit.

2013. jún. 2. 15:13
 7/18 anonim ***** válasza:
62%
amúgy a nőkbe bele van kódolva, hogy az alfahímekre izguljanak, ez genetika! az ellen pedig semmit sem tudsz tenni. a férfiaknak csinos nő, a nőknek sikeres-gazdag vagy jóképű-vonzó férfi kell, ez az élet rendje. alapvetően mindenki előtt fenn áll a lehetőség, hogy képezze magát. még egy szakmunkás is tanulhatna nyelveket, hogy mondjuk külföldre menjen dolgozni. de majd a természetes kiválasztódás megold mindent, aki gyenge az bukjon el, aki erős az megmarad!
2013. jún. 2. 15:19
 8/18 A kérdező kommentje:
2013. jún. 2. 15:39
 9/18 hyatt ***** válasza:
85%

Szeretem, mikor megpróbáltok a párválasztásra valamiféle szabályt találni, amit ha betartotok akkor a végén meglesz az áhított párkapcsolat. Főleg azért mert ezeknek a szabályoknak általában semmi köze nincs ahhoz amiben gyengék is lehetek (például 0 EQ) és a lehető legtávolabb állnak attól, hogy konkrétan lányokkal ismerkedni kelljen, vagy akár csak megszólítani őket.

Azok amelyek mégis erre épülnek (mármint hogy beszélgetni kell a természet eme jelenségeivel. Nevezzük csak a Nő-nek) megint csak próbáltok szabályokat keresni. Begyakorolni hülyeségeket vagy ha úgy tetszik Scriptelni magatok, hogy beindítsátok a másikat. (ha beszél döntsd oldalra a fejd és a bal mellső lábaddal vakargasd a holdat mert attól majd lefekszik veled azonnal...stb.)

Elárulom a titkot: Azoknak van esélyük leginkább labdába rúgni a női nemnél, akik értenek a női nemhez. Beszélgetnek velük és foglalkoznak velük. Felismerik a szeszélyeiket és kielégítik őket. Tudják a jó válaszokat. Megnevettetik, elcsábítják és törődnek velük. Erre meg nincs iskola. Gyakorolj az életben. Ismerj meg embereket (ne csak felületesen) és szeresd őket. Gyakorolj rajtuk.

A siker garantált lesz.

- nem az odamegyek mindenlányhoz a könyvtárba, hogy megkérdezd kivesztek e egy könyvet olvasgatni közösen nem számít. Ezeket csak meg akarod dugni

2013. jún. 2. 15:41
 10/18 anonim ***** válasza:
22%

15:41-es, ez így fa**ság, ráadásul akármennyire is nő, az akkor is kisbetű

Az igényekről meg annyit, hogy minden nőnek megvan az elképzelt ideálja, ebben valóban egyre többször ott van, hogy legyen diplomás. De az, amelyik csak emiatt kiszór az elején, az nem más, mint egy felvágós ku*va, akinek mindegy, ki van mellett, csak lehessen vele villogni.

2013. jún. 2. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!