Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Létezik olyan nő, aki átmegy...

Létezik olyan nő, aki átmegy a 10 próbán, vagy ezek túl nagy igények?

Figyelt kérdés

Első,hogy szóba álljon velem.

Második,hogy ne legyen olyan ronda,hogy még a tükör is megrepedjen tőle.(minimum 6 centivel alacsonyabb is legyen nálam)

Harmadik,hogy mutasson némi érdeklődést és ne legyen passzív,mert a halálom,amikor egy beszélgetés abból áll,hogy én töröm magam,a leányzó meg fél mondatokat vág csak hozzám.

Negyedik:legyen vevő a humoromra.

Ötödik:Ne legyen egy ótvar k**va.

Hatodik:Legyen némi tartása.

Hetedik:Ha volt exe,akkor ne dörgölje az orrom alá,mert nekem elégszer hallgattam,hogy az első alkalom milyen fontos volt és nem szeretném,ha még egyszer éreztetnék velem,hogy mennyire nem vagyok fontos és csak második lehetek,ha belegebedek(magyarul szűz lányok előnyben).

Nyolcadik:Nem árt,ha van humora.

Kilencedik:Ne legyen segg hülye.

Tizedik:Legyen hajlandó velem járni,ilyen feltételek mellett!:D

2013. dec. 1. 10:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ha nagyon jól nézel ki, akkor találhatsz ilyen lányt. Ha nem, akkor esélytelen.
2013. dec. 1. 10:41
 2/15 anonim ***** válasza:
vannak ilyen lányok, kevés ilyen szűz van, és csak akkor van náluk esélyed, ha te is megfelelsz nekik, és jól is nézel ki
2013. dec. 1. 10:42
 3/15 Generalis ***** válasza:
Ezek az alapok fiam ;)
2013. dec. 1. 10:42
 4/15 A kérdező kommentje:
A külsőmmel állítólag nincs gond,ha éppen nem borotválom le a fejem.
2013. dec. 1. 10:48
 5/15 A kérdező kommentje:
Az átlagos lányokat jobban szeretem,szóval nem szupermodellt várok.Ismerőseim állandóan megszólnak,hogy miért nem szép lányokkal kezdek,de nem szoktam nekik magyarázkodni,hogy miért.
2013. dec. 1. 10:50
 6/15 anonim ***** válasza:

1. Nem biztos, hogy szóba állnék veled

2. ✓

3. ✓

4. Nem biztos, hogy vevő lennék a humorodra

5. ✓

6. ✓

7. ✓

8. ✓

9. ✓

10. ÖÖÖöööö......

2013. dec. 1. 10:52
 7/15 anonim ***** válasza:
a legtöbb feltétel attól függ, hogy tetszel-e a lánynak. ha pl neked kell törnöd magad egy beszélgetésnél, az azért van, mert nem jössz be a csajnak. ezek a feltételek nem extrák, a legtöbb lány ilyen, ha tetszik neki a pasi.
2013. dec. 1. 11:29
 8/15 A kérdező kommentje:
A félénk lányoknál is törnie kell magát az embernek.De lehet,hogy ocsmány vagyok,csak nem merik megmondani.
2013. dec. 1. 11:30
 9/15 anonim ***** válasza:

Nem értem,miért kell olyan hűde jól kinéznie egy srácnak,hogy egy lány összejöjjön vele...Nem léteznek belső értékek? Bocs, ez a hozzászólóknak szólt.

Kérdező: Szerintem ezek alap dolgok,amiket leírtál....szerintem elvétve vannak ilyen lányok:) A harmadik nagyon kínos tud lenni,sajna már sokszor átéltem...

2013. dec. 1. 11:44
 10/15 A kérdező kommentje:
#9:Még az nem is lenne gond,mert megkaptam már párszor,hogy jól nézek ki.Régen volt is rá példa,hogy egyszerre 3 lány is érdeklődött irántam.Most meg semmi.Úgy kell vadásznom,hogy egyáltalán legyen valami.Pedig tök átlagos lányoknál próbálkozom és mégis ők koptatnak le.
2013. dec. 1. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!