Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy lány aki tetszik. Ötlet?

Van egy lány aki tetszik. Ötlet?

Figyelt kérdés

Szóval van egy lány (osztálytársam) és nagyon tetszik. Beszéltem már erről vele és mondta, hogy tetszek neki én is, de lehet nem tudna úgy nézni rám mint barátra. Tegnap mikor mentünk haza vonattal akkor elköszöntem tőle de nem szoktunk egymástól se öleléssel se puszival elköszönni . Interneten és személyesen is sokat beszélünk pl neten úgy köszönök el hogy "puszi,puszillak" stb.. na és a lényeg hogy amikor szálltam le a vonatról akkor mondtam hogy puszi és ő is mondta csak ilyen gúnyosan ... ezzel arra akart utalni hogy nem adtam neki ? Mit tegyek annak érdekében, hogy "megszerezzem" ?? Nagyon tetszik .:)

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!! További szép napot ;)

2013. nov. 30. 10:28
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
Verd a fogához a péniszed.
2013. nov. 30. 10:30
 2/9 anonim ***** válasza:
47%
házinyúlra nem lövünk
2013. nov. 30. 10:38
 3/9 A kérdező kommentje:

Első :mekkora egy hülye paraszt vagy :)

Második :úgy érzem ez az én dolgom hogy vállalom ha szakítunk hogy ott van körülöttem ..

2013. nov. 30. 10:56
 4/9 anonim ***** válasza:
dehát ő azt mondta nem tud rád másként nézni,mint barát nem? szerintem nyiltan kérdezz rá megint,mert lehet,hogy neki te örökre barát maradsz és akkor nem sok értelme van utána futnod:)
2013. nov. 30. 14:09
 5/9 A kérdező kommentje:
Hat ugy mondta lehet nem tudna viszont a viselkedéséből meg nem ez jön le de rákérdezek.
2013. nov. 30. 20:27
 6/9 anonim válasza:
egy a baj sokat tökölsz egy lánnyal sose tökölj mert barátként fog rád nézni te vagy a férfi lépj :)
2013. dec. 2. 01:51
 7/9 A kérdező kommentje:
Oké ! :) Aztan majd irok hogy mi lett :)
2013. dec. 2. 16:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Azt mondta, tetszel neki, úgyhogy csinálj valamit. Ja és beszélj vele élőben is, nem jó, ha csak chateltek!
2013. dec. 3. 16:39
 9/9 A kérdező kommentje:
Persze minden nap beszelünk :)
2013. dec. 3. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!