Hogy állítsam le hogy ne udvaroljon? Nekem ez már kellemetlen.
Figyelt kérdés
Az egyik kollégámról van szó. Legfontosabb hogy van neki párkapcsolata 3 éve együtt élnek. Aztán az hogy nem az esetem. Nem tudom eldönteni hogy csak ökörködik-e, vagy tényleg bejövök neki. Első perctől kezdve: hogy vagy gyönyörűségem? vagy Minek udvarolok neked ha nem jössz holnap dolgozni? Azt mondja egyszer: a szexen kívül milyen sportokat szeretsz? Tegnap meg meg akart puszilni...
Nekem ez már túlzás. Mondjuk sztem csak hülyül, de akkor is.
2013. nov. 29. 21:38
2/4 anonim válasza:
jesszus..párkapcsolatban van és ilyet csinál?? àllitsd le és küld el jo messzire..
3/4 anonim válasza:
Szerintem az én munkahelyemen te úgy égnél fültől fülig,mint a rongy.Nem rosszindulatból,de kár komolyan venned ezt az egészet,meg egyáltalán foglalkoznod vele.Van kapcsolata,téged meg nem érdekel,tehát vedd poénnak.Ennyi.
4/4 anonim válasza:
Vannak emberek akiknek alapból ilyen a stílusuk. Ha nem foglalkozol vele, csillapodni fog. Nem akar tőled igazából semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!