Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez miért van? Annyira kellemet...

Ez miért van? Annyira kellemetlen.

Figyelt kérdés
Tehát, ha egy fiúra nem csak barátként gondolok, hanem pl tetszik akkor nem tudok előtte laza lenni és nem tudja milyen az igazi énem. Csendben vagyok szorongok.. mondjuk ez akkor is megvan ha nem ismerek valakit, nekem idő kell,míg megnyílok valaki előtt..de mivel ha tetszik valaki nem tudok előtte és mire elérném,hogy ne legyek feszült nem lesz semmi belőle , mert zárkózottnak hisz:SSS Mit tegyek,hogy ez változzon?
2013. szept. 24. 21:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Én meg pont fiú vagyok és én is ugyanilyen vagyok. Nemrég beleszerettem egy osztálytársnőmbe, addig mindig simán dumáltam vele/előtte, most meg egy szót nem tudok kinyögni ha a közelemben van. Még rá se tudok nézni. Szóval nem vagy egyedül. :/
2013. szept. 24. 21:14
 2/8 A kérdező kommentje:
annyira rossz:(
2013. szept. 24. 21:22
 3/8 anonim ***** válasza:
ugyonaz mint az 1. válaszolónak...
2013. szept. 24. 21:24
 4/8 anonim ***** válasza:

figyu, én utálom ezt a szitut... szard már le, legyél olyan, mint máskor, csak ha tetszik, akkor közeledj felé. észre fogja venni, ha te is tetszel neki akkor valszeg viszonozza

16/F

ilyen hejzetben van velem egy lány, már észrevettem, honnan írsz? :O

2013. szept. 24. 21:25
 5/8 anonim ***** válasza:
ja, a helyzet az LY, csak rosszul írtam
2013. szept. 24. 21:25
 6/8 bazsikahh válasza:

elég extrém ötlet, de közeledj felé némi alkoholfogyasztás után, beszélgess vele úgy...

ne beb*ssz úgy istenesen, csak mértékkel igyál valamennyit, hogy feloldódj

2013. szept. 24. 22:14
 7/8 anonim válasza:

6-osnak!

Egyenes út az alkoholizmus felé.

Mindegyik így kezdte!

Ez nagyon rossz ötlet.

2013. szept. 25. 05:45
 8/8 bazsikahh válasza:
#7 ez azért nem igaz...
2013. szept. 25. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!