Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nők, férfiak! Melyik emberrel...

Nők, férfiak! Melyik emberrel állnátok előbb szóba?

Figyelt kérdés

1. adott egy nő/férfi, aki: ápolatlan, igénytelen, de nagyon okos, értelmes(intelligens), vicces

2. adott egy nő/férfi, aki: ad a külsejére, már-már túlzottan is, viszont olyan buta mint a tök, üresfejű, néha már primitív is

2013. nov. 29. 15:10
 1/8 anonim ***** válasza:
1. adott egy nő
2013. nov. 29. 15:11
 2/8 anonim ***** válasza:

3. !

De, ha mindenféleképpen választani kell, akkor 2.

:/

2013. nov. 29. 15:12
 3/8 anonim ***** válasza:
A második mert ott előbb van a pozitív benyomás.
2013. nov. 29. 15:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Ezt a marhaságot.

Nem kell se olyan aki ápolatlan és igánytelen és olyan sem aki tök hülye üresfejű primitív.

Szóval e 2 lehetőség közül egyik sem!

viszont a 2. lehetőséget szexre igen.

2013. nov. 29. 15:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Az elsővel, decsak akkor, ha kilenne húzva az "ápolatlan, igénytelen" jelző. Nem kell szépnek lenni, de nem keltene bennem jó benyomást egy zsíros hajú, koszos külsejű ember, akámennyire is jófej.
2013. nov. 29. 15:17
 6/8 A kérdező kommentje:

De jó a válaszokon röhögni :D

jöhetnek még!

2013. nov. 29. 15:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Az elsővel, és férfival, mivel nőből vagyok. Rajtuk még lehet alakítani, és megváltozhat az ápolatlansága, ha van kiért. Egyébként meg üti egymást a két dolog, mert egy értelmes és okos férfi nagy részben ad magára. Elvileg!
2013. nov. 29. 15:38
 8/8 anonim válasza:
naná hogy 1! az üresfejűről lerí, hogy kőbuta, ahhoz már oda sem megyek. viszont dumáltam olyan emberekkel, akik csúnyák voltak és nagypapásan öltöztek, de halál jó arcok:D Sőt, még csövivel is dumáltam, aki halál jó arc volt és jobban vágta a latint, mint én:D Nem bírom a felszínes embereket :)
2013. nov. 29. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!