Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ismerkedés egyszer látott...

Ismerkedés egyszer látott emberrel, hogyan?

Figyelt kérdés
Interneten szeretném elkezdeni vele, mivel nem ismerem, csak láttam párszor, aztán áttérnék egy személyes találkozóra. Addig is mit hogyan?
2013. nov. 1. 14:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Ráírsz és beszélgetsz vele.
2013. nov. 1. 14:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez rendben van, de egy teljesen ismeretlen embernél ez nem olyan egyszerű. Jól megkell gondolnom, hogy ne rontsam el már az elején.
2013. nov. 1. 14:08
 3/6 anonim válasza:
Én már ezt egyszer megcsináltam,azóta is a barátnőm a lány:) Ha tényleg érdekel,ír privit:))
2013. nov. 1. 14:11
 4/6 anonim ***** válasza:

És ha lerontod mi van?Nem kell ezen gondolkodni.Ráírsz megmondod miért és kész.Ha akarja okés ha nem nem.

Nem lehet elrontani,csak ne légy bunkó ennyi-

2013. nov. 1. 14:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Jelöld be vagy mailt írj! Ismeretlentől kapott facebook üzenetet hónapok után találja meg. Ha szimpatikus vagy esetleg kíváncsi akkor visszajelöl. Udvariassággal nagyot nem hibázhatsz.
2013. nov. 1. 14:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Bejelöltem, visszajelölt.
2013. nov. 1. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!