Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mik az elvárásaitok lányok?

Mik az elvárásaitok lányok?

Figyelt kérdés
Szóval Nektek lányoknak így 14-15 éves kortól egy hasonló korosztályú fiúnál mik az elvárásaitok hogy mondjuk közelebbi kapcsolatot létesíthessetek? Nem feltétlenül Sexre gondolok.Köszi előre is. Normális válaszokat kérek LÁNYOKTÓL!!

2013. nov. 1. 11:23
 1/9 anonim ***** válasza:

Figyelj. Ugy lenne a legboldgabb,es szep a vilag ha nem lennenek elvarasok.

Igen lany vagyok es 15eves.

Es attol hogy egy fiu,nem valami sportos,vagy mittudomen. En azt szerrtem benne,hogy viselkedesbelileg teljesen kulonbozik mindenkitol. Es ez nekem eleg.

2013. nov. 1. 11:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Kössz, értem :)
2013. nov. 1. 11:35
 3/9 A kérdező kommentje:
Vagyis nehari de nem pontosan értem mit írtál :)
2013. nov. 1. 11:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Legyen helyes és legyen saját autója.
2013. nov. 1. 12:07
 5/9 A kérdező kommentje:
15 évesen az elég nehéz :D :D
2013. nov. 1. 12:19
 6/9 anonim válasza:
helyes, kedves, aranyos, vicces, legyen erős (legalább sportoljon valamit), nem unalmas
2013. nov. 1. 12:37
 7/9 A kérdező kommentje:
Na végre , köcce :)
2013. nov. 1. 13:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Nagyon pozitív dolog, ha tud "úriemberként" viselkedni. Tudja, hogy hol van a határ kettőnk között (avagy ráérünk egymás személyes légterét megbolygatni).

A személyiségét értem nem kell befolyásolnia, elvégre senki sem akar egy álarcot szeretni...

Kinézetre elég annyi, hogy legyen stílusa, és ne hanyagolja a higiéniát.

Ha alapból nincs sok közös érdeklődési körünk, akkor nem lesz könnyű kapcsolatot létesíteni ~ ezért érdemes megtudni, mik a másik hobbijai, hátha az egyikből közös lesz.

14/L

2013. nov. 2. 16:55
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt az érett választ. 14 éves lány létedre nagyon éretten fogalmazol. :)
2013. nov. 7. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!