Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen elvárásaitok vannak párválasztáskor?
Ha nagyon nyomul, azzal nálam pont az ellenkezőjét éri el. Nem igazán szeretem, ha túl erőszakosan teper valaki.
Viszont a nyámnyila, mulya srácokat se csípem, akik 2 szót se tudnak kibökni zavarukban.
Legyen határozott, éreztesse, hogy ő irányítja az eseményeket, de ne legyen túl nyomulós.
hordjon gyakran öltönyt, vagy öltönynadrágot egy szexi üzleties inggel, legyen humora, ne legyen egy beképzelt idióta, látszódjon rajta hogy vágyakozik utánam és lesi minden mozdulatom, mint egy éhes vad :) éreznem kell hogy '
ÉN választottam ki őt, és nem ő engem, én nem vagyok hajlandó teperni hogy megkapjak egy hímneműt, az nem az én asztalom. Legyen erős, egészséges testalkata, a gyurmagyurkákat nem szeretem, csak legyen erős válla, mellkasa hogy biztonságban érezzem magam mellette..vagy alatta..vagy felette :D hát kb. ilyesmi. 26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!