Hányan vagytok otthon, suli helyett gyk-n lógva?
Figyelt kérdés
Nem tudom ti hogy vagytok vele de elég unalmas itthon kuksolni...
Na nem mintha a suliba jobb lenne, de na. Írjatok nyugodtan ha van kedvetek. 15/L.
#unalom #suli mentes nap
2013. nov. 29. 10:03
11/27 anonim válasza:
Tortenelemorarol jelentkezem :D
12/27 A kérdező kommentje:
7# Miért nincs?:)
8# Jobbúlást neked akkor:c:)
2013. nov. 29. 10:20
13/27 Dwight Schrute válasza:
Főiskola és nem vettem fel péntekre órát :(
14/27 A kérdező kommentje:
9# nem volt első órám és a másodikat átaludtam, és egy óra mire elkészülök, egy óra mire beérek, szóval nem, nem ciki, hanem inkább felesleges.:)
2013. nov. 29. 10:22
15/27 A kérdező kommentje:
Ó értem és ez rossz?:D
2013. nov. 29. 10:22
16/27 Dwight Schrute válasza:
Szeretek suliba járni, szóval rossz. évfolyamon van 80 lány és 15 fiú, szóval elég jól érzem magam :)
17/27 A kérdező kommentje:
10# pl?:D
16# jaa értem:/:)
2013. nov. 29. 10:27
18/27 anonim válasza:
mivel fogod tölteni így e szép napot?
kipihened egész heti fáradtságod?
és ha már gyak.: mi volt az elmúlt napok kedvenc kérdése számodra? illetve milyen jellegűek tetszenek? szoktál rájuk válaszolni, vagy inkább csak vigyorogni jársz erre? :-)
20/27 A kérdező kommentje:
Igazából mostanában nem túl sokat voltam fent, de amúgy nagyjából minden témából szoktam olvasgatni, és néha válaszolni:) de inkább csak unaloműzésből szoktam feljönni:D
2013. nov. 29. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!