Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Depressziós vagyok. Mit tegyek?

Depressziós vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Reménytelenül szerelmes vagyok egy fiúba és nem merek lépni felé. Állítólag korábban ő is szerelmes volt belém, de tovább lépett. Nekem pedig nem megy a továbblépés(próbáltam elfelejteni a srácot de, nem tudom). Azon gondolkozom, hogy van-e értelme az életemnek, ha nem lehetek vele. Már többször eszembe jutott az öngyilkosság, de még arra is gyáva vagyok, hogy megtegyem. Mit tegyek?

2013. nov. 28. 21:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Hallgasd meg ha már Depressziós vagy,a Lásd-ot <3 :D
2013. nov. 28. 21:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Pszichológus.
2013. nov. 28. 21:02
 3/8 anonim ***** válasza:
ezért megölnimagadat? nemkéne
2013. nov. 28. 21:03
 4/8 anonim ***** válasza:
akkor veszítheted a legnagyobbat ha nem lépsz.
2013. nov. 28. 21:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy mit érzel, de hidd el, előbb-utóbb biztosan lesz valaki, aki szeretni fog, és akit te is szeretni fogsz. Mondom ezt én, akinek soha nem volt senkije. Gondolj arra, hogy ha kinyírod magad, akkor sose fogod megtapasztalni azt a sok minden jót, ami esetleg rád várhat a jövőben.
2013. nov. 28. 21:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Neeee siránkozz már!! Kezdeményezz! Ha nem kezdeményezel nem tudod meg hogy egyáltalán van-e esélyed.. Ha kezdeményezel 50-50 % esély van.. Ha nem akkor 0% esélyed van a fiúnál és depizhetsz tovább...
2013. nov. 28. 21:05
 7/8 anonim ***** válasza:
2013. nov. 28. 21:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Úristen...naponta halnak meg kisgyerekek és utánuk maradnak a szülők a világ lehető legnagyobb fájdalmával, naponta történnek igazi! katasztrófák, hangsúlyozom: igazi katasztrófák és te egy ilyen miatt akarod megölni magad??? Ne haragudj, de ez egy az egyben nevetséges...
2013. nov. 29. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!