Ha ronda vagyok akkor sosem lesz barátnőm?
Figyelt kérdés
Képet nem Linkelek mert csak a szokásos szavak jönnének hogy Gyúrjak, Legyen sok pénzem, Legyen autóm. Én úgy gondolom hogyha az ember rosszul néz ki külsőleg akkor cseszheti az egészet mert egy lánynak sem kell egy magamfajta ronda fiú.2013. okt. 13. 22:11
2/10 anonim válasza:
de lesz csak nem nagyon válogathatsz amilyet te akarsz..
szépnek lenni sem olyan jó mint hiszik egyesek 1 hét alatt felszedtem 10 csajt abból 1 volt normális és nekemvaló
F
4/10 anonim válasza:
én több ronda srácot is ismerek és van barátnőjük,az már más kérdés,h szegény csaj is nagyon ronda. viszont annyira látszik rajtuk,h szeretik egymást,h néha irigylem őket :/
6/10 A. Bundy válasza:
4 sajtburger és egy nagy kóla lesz, köszi
7/10 anonim válasza:
Sztem ha lenne önbizalmad, akkor nem lenne gáz. Lehet rengeteg gyökeret látni fullos nőkkel. :D
8/10 anonim válasza:
Én bukok a ronda fiúkra. Ez biztos pszichológia. Szóval fel a fejjel, van még esély ;)
9/10 anonim válasza:
a gyökérség és a rondaság nem ugyanaz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!