Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem lehet számomra vonzó barátnőm, de még csúnya sem? Ennyire ronda lennék?
Sziasztok!
Az van, hogy hiába minden próbálkozásom a lányoknak nem kellek valamiért. Folyton olyan lányoakt fogok ki, akik lerondáznak vagy látom, hogy nem vagyok az esetük, így én magam kopok le inkább. Aztán ott van, hogy nagy ritkán lájkolja a képemet egy-két lány és mit ad az élet, ők jó messze élnek tőlem vagy épp nem az eseteim külsőre. Pedig nincs is nagy igényem, csak egy átlagos nap rengeteg számomra vonzó lányt látok, viszont tudom, hogyha bepróbáloznék náluk, úgyis elutasítanának, ahogy eddig is történt már sajnos. Úgy el vagyok keserede, úgy látszik tényleg nagyon ronda lehtek, ha csak nagyon kevés lánynak jöttem be még eddig több ezerből, ha a fészbukot nézzük. Pedig én úgy szeretném már szeretni egy lányt, aki viszont szeretne, ha ezt nem kaphatom meg, akkkor jobb, ha nem is élek, már az öngyilkosságon is gondolkozoom mostanság egyre gyakrabban. :(
Az öngyilkosság felejtős, bár én nem szólok bele az életedbe, ha ezt akarod, akkor hajrá, te tudod.
én sem vagyok egy matyóhímzés, még gazdag sem, de szedtem össze durva kis csajokat. Sokak szerint a beszélőkémnek köszönhetem, így visszagondolva szerintem is.
Legyél kitartó, ne ugorj meg egy nem után, 100nem és egy igen is igent jelent.
1. A Facebook nem jelent semmit.
2. Nehogy ott próbálj becsajozni, mert csak szánalmasnak fogsz tűnni a sok "hatásvadász" posttal.
3. Felesleges vadidegeneket bejelölni (több ezer?! ez rohadt szánalmas), nem párkereső.
4. Egy "lájk" vagy hasonló SEMMIT nem jelent. Én se akarok megd*gni itt mindenkit, akinek zöld kezet nyomok.
5. A való életben próbálkozz!
6. Ha úgy próbálkozol, hogy "úgyse lesz semmi", akkor tényleg nem lesz semmi.
Figyelj.A csajoknál nem csak a külső számít:) Némelyiknél igen, de nem mindnél:) A legtöbb nő a belsőre megy, és nem nagyon érdekli a külső,mert a sok valahogy kinéző csávó is vagy megcsalja vagy nem szereti, kevés kivétel van, ezáltal a lányok olyan csávókra buknak akivel jó beszélni, sose akad el egy beszélgetésbe..A külső általában csak másodlagos, most ne gondolj a pláza kurv@kra.. Azok csak a pénzre meg a kinézetre mennek.Tudsz olyan csajt találni aki aranyos, és a belsőre megy.Próbálj beszélgetni lányokkal, és próbáld fejleszteni a szókincsedet.Nem szabad hogy elakadj a témákkal, mindig legyen egy jó téma ami őt is érdekli..
Ez mind több éves SAJÁT tapasztalat.Ha segítettem ezzel valamit is, írj vissza és adok egy elérhetőséget .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!