Ti tudnátok szeretni egy kövér lányt, aki nem tud angolul, és nincs nagy gyakorlata a szexben?
Egyébként végtelenül szeretne. titeket és bármit megtenne értetek. Ja és nem nagyon kövér, inkább csak molett, és szép arcú. Nem nagyon ért a számítógépekhez, kevés filmet látott, és ügyetlen a számítógépes játékokban, de szereti őket. Az új dolgokra nyitott, érdeklik a művészetek, a természet.
Főleg 20-26 éves fiúk őszinte válaszát várom
Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok
A nyelvtudással meg a filmezésnél volt probléma. Zavarta a felirat, ami nekem kellett.
Ezek így önmagukban szerintem nem kizáró okok.
27/f
(bár kilógok az intervallumból, de "főleg" volt :))
Érdekes, szerintem az előző barátod alaposan lerombolta az önbizalmad...
Olyan dolgokat soroltál fel, amik egyáltalán nem fontosak, vagy fejleszthetőek.
Nem tudsz angolul? És? Max nézek szinkronos filmet, a lébyeg az együtt töltött idő.
Molett? És? A legtöbb pátom molett, teltkarcsú volt, mert én ezt szeretem.
Hány éves vagy?
Szerintem simán lehetsz olyan akit tudnék szeretni mert az hogy nem tudsz angolul és tapasztalatlan vagy a szexben az nem kizáró ok nekem a videójátékokat én is szeretem de már le számoltam azzal a világgal(néha még játszok kicsit de max alkalom adtán egyszer)
Az meg hogy érdekel a művészet és a természet az nálam egy jó pont.
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!