Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti tudnátok szeretni egy...

Ti tudnátok szeretni egy kövér lányt, aki nem tud angolul, és nincs nagy gyakorlata a szexben?

Figyelt kérdés

Egyébként végtelenül szeretne. titeket és bármit megtenne értetek. Ja és nem nagyon kövér, inkább csak molett, és szép arcú. Nem nagyon ért a számítógépekhez, kevés filmet látott, és ügyetlen a számítógépes játékokban, de szereti őket. Az új dolgokra nyitott, érdeklik a művészetek, a természet.

Főleg 20-26 éves fiúk őszinte válaszát várom

2013. nov. 28. 14:48
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok

A nyelvtudással meg a filmezésnél volt probléma. Zavarta a felirat, ami nekem kellett.

2013. nov. 28. 15:43
 12/19 anonim ***** válasza:

Ezek így önmagukban szerintem nem kizáró okok.

27/f

(bár kilógok az intervallumból, de "főleg" volt :))

2013. nov. 28. 15:43
 13/19 anonim ***** válasza:

Érdekes, szerintem az előző barátod alaposan lerombolta az önbizalmad...

Olyan dolgokat soroltál fel, amik egyáltalán nem fontosak, vagy fejleszthetőek.

Nem tudsz angolul? És? Max nézek szinkronos filmet, a lébyeg az együtt töltött idő.

Molett? És? A legtöbb pátom molett, teltkarcsú volt, mert én ezt szeretem.

Hány éves vagy?

2013. nov. 28. 16:45
 14/19 anonim ***** válasza:
nekem mostanába a molett lányok jönnek be. Én is kicsit mackósabb vagyok :) Igen, tudnék szeretni! a szex meg nem minden, bár a jó kapcsolathoz elengedhetetlen. Együtt is fel lehet fedezni a testi örömöket... Ja, és imádom a természetet, sokat túrázok . 25/f
2013. nov. 28. 17:00
 15/19 anonim ***** válasza:
Ezt az angol dolgot amúgy nem értem. Életemben nem hallottam még olyat, hogy valaki aszerint választ párt, hogy az tud-e angolul vagy sem. És édesem, nehogy azt hidd, hogy azért alakult így mert molett vagy, ez simán egy méretes gyökér volt. Találd meg azt, aki meglátja benned a szépet, mert biztos lesz olyan, és ne add alább ilyen idiótákra. Meg az is téveszme, hogy a vékony lányoknak könnyebb...tök csinos vagyok és arcra is szép, mégis a szüzességem elvesztése után dobtak mint egy használt zsepit, pedig nem adtam könnyen magam. Azóta se találtam párt, és tudod miért? Mert most már felraktam a lécet és nem a jóképű bájgúnárok érdekelnek, hanem aki egyaránt magas érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik. :)
2013. nov. 28. 17:17
 16/19 aku19 ***** válasza:

Szerintem simán lehetsz olyan akit tudnék szeretni mert az hogy nem tudsz angolul és tapasztalatlan vagy a szexben az nem kizáró ok nekem a videójátékokat én is szeretem de már le számoltam azzal a világgal(néha még játszok kicsit de max alkalom adtán egyszer)

Az meg hogy érdekel a művészet és a természet az nálam egy jó pont.

20/f

2013. nov. 29. 08:21
 17/19 anonim válasza:
Azt kell, hogy mondjam, te egy igazi barommal voltál együtt, kedves kérdező...
2013. nov. 29. 16:32
 18/19 anonim ***** válasza:
hogy a halálba ne :D oké,örülnék ha 1 topmodell lenne a csajom,de ha szép vagy nem hátrány a súlytöbblet,a szexben 1 idő után úgy is kialakul az összhang.a többi meg eleve nem hátrány,nem mindenki nagy gamer.max az h kevés ember szereti a művészeteket (nekem spec ez a bajom...)
2013. nov. 30. 16:49
 19/19 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. dec. 1. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!