Van itt olyan duci/kövér lány aki ismerkedne,18-25 éves korig?
Figyelt kérdés
Privátban várom :)2013. nov. 25. 23:48
1/12 anonim válasza:
Mennyire duci a duci? Én duci vagyok, de kíváncsi vagyok, hogy neked mi számít annak :P 19/L
2/12 A kérdező kommentje:
Ezt nehéz megmondani, mindenkinél más és más, de legyen mit fogni rajtad, az sem baj, ha sok mindent lehet :) Írj privit :)
2013. nov. 25. 23:53
3/12 anonim válasza:
Én nem vagyok az a "mindjárt elfolyok" tipus, de azért van mit fogni rajtam:DD
ha gondolod, írj üzit:))
4/12 anonim válasza:
ebbe a témába én is beszállnék :) 18/F
5/12 anonim válasza:
Nekem is írhatna egy ilyen lány! :) 25F
6/12 A kérdező kommentje:
Srácok akik ide írtak FIGYELEM!
Van egy emberke, aki azzal szórakozik, hogy duci lánynak adja ki magát. Képet nem küld, ha küld akkor netről szedi, majd megpróbálja elhitetni veled, hogy ő még hízni is szeretne...
Alapjáraton ezzel nincs gond, de amikor tegnap 15 percen belül kétszer is eljátszotta velem, eléggé pipa lettem.
Szóval csak óvatosan :)
2013. nov. 26. 19:04
7/12 anonim válasza:
Mostanában mi ez a kereslet a duci nők iránt? Nem ehhez szoktam hozzá :D
9/12 anonim válasza:
sok csaj rosszul hiszi,rengeteg sracnak bejonnek a duci csajok.peldaul ha van egy ilyen lany ki szivesen ismerkedne egy osznite,jokepu pasival,nyugodtan irhat priviben.ha akar csak levelezesrol is lenne szo,szeretek ismerkedni,beszelhetni,segiteni,tanacsokat adni.
10/12 anonim válasza:
Rengeteg srácnak bejönnek?
Eddig nem vettem észre, vagy csak rossz helyen élek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!