Ti tudnátok szeretni egy kövér lányt, aki nem tud angolul, és nincs nagy gyakorlata a szexben?
Figyelt kérdés
Egyébként végtelenül szeretne. titeket és bármit megtenne értetek. Ja és nem nagyon kövér, inkább csak molett, és szép arcú. Nem nagyon ért a számítógépekhez, kevés filmet látott, és ügyetlen a számítógépes játékokban, de szereti őket. Az új dolgokra nyitott, érdeklik a művészetek, a természet.
Főleg 20-26 éves fiúk őszinte válaszát várom
2013. nov. 28. 14:48
1/19 anonim válasza:
Hát ez így elég tág fogalom. Én alapjába véve a vékonyabb lányok felé húzok, mégis az egykori nagy szerelmem olyan volt akin azért volt jópár plussz kiló viszont inkább fenékre meg combra volt rajta. A többi tulajdonság teljesen mind1 :) Ha meg nincs gyakorlata lehet tanulni senki sem úgy születik hogy mindent tud :) Szóval egy szó mint száz a szerelem érdekes dolgokat tud összehozni szóval a kérdésre végülis igen a válasz, de hogy mikor találsz olyan pasit aki beléd szeret az passz.23/F
2/19 A kérdező kommentje:
köszi a választ, azt hittem hogy már találtam, de kiderült hogy több mint egy éven át csak szórakozott velem. Ha szép és ügyes vagyok minden téren, biztos nem így alakul.
2013. nov. 28. 14:54
3/19 A kérdező kommentje:
én nem vagyok elég jó ahoz, hogy őszintén szeressenek. És azért ezeket írtam pont a kérdésbe, mert ezek voltak a fő problémái velem. Angolul egyébként tudok, de csak középfokon. A szexben meg azért nem volt gyakorlatom, mert vele vesztettem el a szüzességemet.
2013. nov. 28. 14:57
4/19 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön amit leírtál. Jó a nyelvtudás lehetne jobb, mert pl. együtt filmet nézni eredeti nyelven jobb, mert én úgy szeretem, a feliratot meg sokan utálják (én is). De egyébként az meg tanulható, azon nem múlik, hogy milyen ember, hogy tetszik, e szimpatikus e, hogy szeretem e? :) Elvégre nem nyelvi teszttel megyek randira. :D
5/19 anonim válasza:
Előző vagyok. Nem baj ha nincs nagy tapasztalata a szexben. Ne legyen visszafogott, zárkózott szex terén. Legyen fogékony az újra, nyisson új, vad dolgok felé (semmi undorító bizarr perverzió!), és akkor nincs gond, majd belejön. A lényeg, hogy lelkes legyen, mert az mindenért kárpótol. :)
6/19 A kérdező kommentje:
neki is mindíg az volt a baja, hogy most miattam feliratot kell keresnie....
2013. nov. 28. 15:13
7/19 A kérdező kommentje:
én lelkes voltam, ő nem akart soha semmi újat...
2013. nov. 28. 15:15
8/19 anonim válasza:
En úgy szeretnélek ahogy vagy!Minden percét élvezném annak,hogy te vagy a csajom.Es nem érdekel miben vagy ügyetlen,úgy szeretnélek ahogy vagy!26/f őszinte voltam!
9/19 anonim válasza:
Mégis ki a francot érdekel ha nem tud angolul,meg nem tud számitogépen játszani??? Te valami monitorfejü kocka vagy ugye?
10/19 anonim válasza:
Engem az nem érdekel, hogy tud-e idegen nyelvet egy lány, hiszen én magyar vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!