Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért olyan zárkózottak és...

Miért olyan zárkózottak és félősek a román lányok a Facebookon?

Figyelt kérdés

Pár román lányra rá írtam, persze amelyiknek nem volt úgy beállítva az egyéb mappára, na és chateltam is, meg bejelöltek, aztán 1 óra múlva, vagy másnap már le is tiltott, meg nem is írt vissza.

Igazán nem nyomúltam és még jól el is chatelam velük, de aztán leléptek, csak úgy hírtelen.

De miért ilyen félősek?? Vagy annyira nagyra tarták magukat?

Más külföldi magyarok, ahol más országban élnek, ők kicsit nyitottabbak az ismerkedésre és beszélgetésre.

2013. nov. 27. 00:09
1 2
 11/13 anonim válasza:
en erdelyi magyar vagyok, es ha egy magyarorszagi gyoker hasonlokeppen leromanozna, mint a kerdezo, en is letiltanam a francba
2013. nov. 27. 18:40
 12/13 A kérdező kommentje:

Hivatalosan akkor is román vagy, mert Romániában élsz.

Nem tudom a román-t minek keverik a romával, amikor az két különböző dolog.

2013. nov. 28. 15:22
 13/13 anonim válasza:

"Hivatalosan akkor is román vagy, mert Romániában élsz."

Hülyeség. Hivatalosan maximum román állampolgárok vagyunk (én is Erdélyben élek), ennek semmi köze a nemzetiséghez. Ha elmész Méhkerékre vagy Tótkomlósra, az ottaniak is románok és szlovákok, még ha Magyarország területén élnek is. Magyar állampolgárságú, román / szlovák nemzetiségű személyek, és punktum. Nem magyarok, nem magyarszlovákok vagy mit tudom én.

Másik példa: ha egy budapesti magyar kitelepedik Ausztriába, 10 éves ottlét után megkapja az állampolgárságot, akkor ettől a pillanattól te már osztrákként kezeled őt? Vagy ausztriai magyar marad, mint azelőtt? Vagy amint házat vásárol Ausztriában, osztrákká válik? :))

2015. aug. 31. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!