Miért olyan zárkózottak és félősek a román lányok a Facebookon?
Pár román lányra rá írtam, persze amelyiknek nem volt úgy beállítva az egyéb mappára, na és chateltam is, meg bejelöltek, aztán 1 óra múlva, vagy másnap már le is tiltott, meg nem is írt vissza.
Igazán nem nyomúltam és még jól el is chatelam velük, de aztán leléptek, csak úgy hírtelen.
De miért ilyen félősek?? Vagy annyira nagyra tarták magukat?
Más külföldi magyarok, ahol más országban élnek, ők kicsit nyitottabbak az ismerkedésre és beszélgetésre.
jégsárkány
román --> román, vagy romániai magyar
roma --> cigány
Ha te magad is idióta vagy, szerintem ne cikizd a kérdezőt.
Aki magyar, azt nem hívjuk románnak. Az romániai magyar esetleg.
Aki román, az cigány, roma, teljesen mindegy melyik szót használod.
Fèlōssek?? Hát nem tudom kivel beszèlgettèl, de ezek szerint nem román csajokkal, vagy pont kifogtad a kivèteleket, az hogy nagyra tartják magukat már inkább közel áll hozzájuk....
(legalábbis a magyar csajokat alsóbbrendükènt kezelik)
Én mindössze 7 Romániából érkező magyar lányt ismerek. Mindegyik kedves-mosolygós a környezetével, de érdek-, vagy véleménykülönbségeknél mindig meglepődök, hogy átváltoznak diktátorrá.
Mindennapi beszédben, írásban szerintem simán félénkebbek. Tele vannak általunk nem használt furcsa szavakkal, mosolyognivaló helyesírással.
kapcsolatban pedig szerintem simán sárkányfejeket növesztenek. Én a helyedben örülnék, hogy töröltek.
Itt azért megjegyzem, hogy biztos nem minden román lány ilyen. De legalábbis remélem.
Látom a kérdésemet sokan párosítják a rasszizmussal, dehát Magyarországra ez nagyon jellemző, sőt inkább divat!
Teljesen elvagytok tévedve, tisztelet a kivételnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!